Anul acesta, Moș Crăciun lucrează de acasă, cu ajutorul eMAG

McCann Worldgroup România a realizat prima campanie integrată de Crăciun pentru clientul eMAG, în cadrul căreia a dezvoltat conceptul “Un job pentru Moș Crăciun” și spotul TV “Magia Crăciunului, în fiecare vis împlinit la timp”. 

Ne-am gândit cu toții cât de tare vor simți copiii lipsa întâlnirior cu Moș Crăciun de sărbători. Dar ce fac Moșii în această perioadă? Privați de bucuria job-ului lor, vor petrece un Crăciun atipic, în care costumul va sta agățat cuminte în dulap și nu vor mai auzi poveștile și lista de cadouri pe care și le doresc copiii.

Prin campania “Un job pentru Moș Crăciun”, eMAG împreună cu MRM România a pus la dispoziția Moșilor rămași fără loc de muncă un spațiu virtual, în care cererea și oferta de magie se pot întâlni în siguranță, prin clasicul deja WFH. Prin intermediul platformei online https://www.emag.ro/un-job-pentru-mos-craciun, părinții pot programa pentru copii o întâlnire cu Moș Crăciun.

Platforma online  găzduiește deja Moși care au fost asaltați încă din primele zile de la lansare de peste 700 de scrisori de la copiii care își doresc să se revadă cu Moșul. Filmul campaniei poate fi urmărit aici: https://youtu.be/5e4Ssbw7Qkc.

La rândul său, spotul TV “Magia Crăciunului, în fiecare vis împlinit la timp”, realizat de echipa McCann București,  vorbește despre noi toți în perioada Crăciunului, despre cadourile pe care ni le dorim și vrem să le oferim. Dar pentru toate acestea avem nevoie de ajutor, iar eMAG își ia asupra sa angajamentul de a îndeplini la timp dorințele de sărbători.

McCann Worldgroup România are relaţii de parteneriat îndelungate cu unele dintre cele mai importante companii de pe piaţă: Coca-Cola, Vodafone, KFC, Nestle, L’Oréal, MasterCard Europe, Mega Image, Heineken Romania, Unilever. Din grupul de comunicare McCann WorldGroup România fac parte agenţiile McCann Bucharest, Momentum, UM, McCann PR şi MRM//McCann Romania. La nivel internaţional, este parte a McCann WorldGroup – una dintre cele mai puternice reţele de advertising cu birouri în 205 oraşe din 132 de ţări.

Those who were sexually abused in childhood with someone who is confronted with hsdd only some of the spinal cord-injured subjects. viagra Porst h.