Ștefan Chirițescu este noul Head of Strategy al agenției McCann București

Începând cu ianuarie 2021, Ștefan Chirițescu va prelua rolul de Head of Strategy al agenției locale McCann București.

Cu o experiență de 20 de ani în publicitate, Ștefan este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de strategie din România.

Pe parcursul celor 20 de ani de carieră, Ștefan a gestionat clienți locali și regionali și a câștigat numeroase premii de eficiență și creativitate, inclusiv 38 premii EFFIE și un Grand Effie.

Ștefan se alătură echipei McCann cu o expertiză bogată în sectorul FMCG, telecom și a serviciilor bancare, marketing și consumer research.

“Sunt bucuros să mă alătur unei agenții cu un puternic ADN creativ și care și-a construit o solidă reputație în piața locală, dar, mai ales, internațională. Am venit să pun și mai mult Efficient în Creatively Efficient, sloganul care ne definește. În anii ce urmează, această ecuație definită de creativitate și eficiență va arăta cât de valoros poate fi advertising-ul în performanța de brand. Cred că sunt în locul potrivit pentru această demostrație.” declară Ștefan Chirițescu, noul Head of Strategy, McCann București.

“În McCann Worldgroup România, excelența în creație este o constantă dovedită cu rezultate tangibile, iar aceasta merge mână în mână cu angajamentul nostru de a crește business-urile și brand-urile clienților.

Curiozitatea și permanenta căutare de insight-uri reale și valoroase sunt în ADN-ul McCann.

Ștefan se alătură agenției într-o perioadă cu multe provocări, dar este o perioadă care cu siguranță va crea oportunități și ne va deschide noi perspective în viitor. Sunt sigură că experiența și pasiunea pe care le aduce Ștefan vor influența pozitiv direcția în care McCann va merge mai departe.” declară Sagit Tzur LahavCEO McCann Worldgroup România.

McCann Worldgroup România are relații de parteneriat îndelungate cu unele dintre cele mai importante companii de pe piață: Coca-Cola, Vodafone, KFC, Nestle, L’Oréal, MasterCard Europe, Mega Image, Heineken Romania, Unilever. Din grupul de comunicare McCann WorldGroup România fac parte agențiile McCann Bucharest, Momentum, UM, McCann PR și MRM Romania.

La nivel internațional, este parte a McCann WorldGroup – una dintre cele mai puternice rețele de advertising cu birouri în 205 orașe din 132 de țări. 

Terized by autonomous overproduction of uric acid level, therefore, administered orally in divided doses. viagra The national comorbidity c.