Mihnea Gheorghiu în dialog cu Dragoș Bucurenci într-un nou IAA Live Webinar, cu tema ”Love Risk”

IAA România și IQOS ni-i aduc live pe Mihnea Gheorghiu – Global Executive Creative Director @Publicis Italy, unul dintre cei mai creativi directori la nivel global și pe Dragoș Bucurenci, Director Communications @Philip Morris România, în webinar-ul cu tema “Love Risk”.

Mihnea Gheorghiu a adunat până acum peste 200  de  premii la festivalurile de creație în publicitate, a  fost  Vicepreședinte al Art Directors Club Romania, dar și profesor la Miami Ad School Brooklyn și Madrid. Iar acum, din poziția de Global Executive Creative Director @Publicis Italy, este responsabil pentru campaniile Heineken și Diesel, la nivel global.

Dragoș Bucurenci  este director de comunicare al Philip Morris în România. A absolvit programul de  Master în Administrarea Afacerilor (MBA) al  Stanford Graduate School of Business și a fost consilier de comunicare al comisarului european pentru politici regionale.

În 3 februarie, ne vedem cu Mihnea Gheorghiu și Dragoș Bucurenci, de la ora 15:00, într-un webinar ce se anunță creativ și provocator.

Acest webinar se adresează tuturor profesioniștilor din  poziții strategice din industria de marketing și publicitate, dar și tuturor celor pasionați de creație de cea mai bună calitate. Participarea este gratuită!

Pentru alte detalii, te rugăm să o contactezi pe Ruxandra Radu,
IAA Chapter Coordinator, ruxandra.radu@iaa.ro sau să ne scrii la contact@qriser.com.

A coated paper used on the chloroquine dose for malaria prevention inside of boxes, which. But SARMs can be brilliant for building bulk, and stripping muscle. Selective Androgen Receptor Modulators SARMs are a class of therapeutic compounds that have similar properties to anabolic agents, but with reduced androgenic properties. levitra malaysia Elena Olegovna, You are a magical living soul and a doctor.