Evolving Online Advertising Regulation, la prima ediție

Poate una dintre cele mai mari ”debate-uri” este cea între ”creație” și ”legal”. Ce e creativ și atrage clientul versus ce este politically correct!
Tocmai pentru a clarifica mult mai mult lucrurile în acest domeniu, IAA Global prezintă o serie de webinarii care explorează delicatul act de echilibru între protecția consumatorilor și crearea unui mediu de reglementare care să permită brand-urilor să prospere.

În acest prim webinar, Evolving Online Advertising Regulation, care va avea loc pe 2 martie, un grup de experți globali în drepturi publicitare vor discuta despre ultimele evoluții în publicitatea online din întreaga lume, impactul noilor legi și reglementări asupra agenților de publicitate, cele mai bune practici de conformitate, dar și despre schimbările care apar frecvent.

Mai multe despre cei din panel:

Brad Weltman, care în prezent ocupă funcția de Director – Consiliul pentru confidențialitate și politici publice la Facebook, va fi moderatorul evenimentului. Înainte de a se alătura Facebook, Brad a ocupat funcția de vicepreședinte al politicii publice pentru Biroul de publicitate interactivă (IAB). La începutul carierei sale, Brad a fost consilier principal al liderului majorității Senatului, Harry Reid, dar și membru al Comitetului HELP al Senatului.

Dr. Søren Pietzcker este partener la Heuking Kühn Lüer Wojtek PartGmbB din Hamburg, unde se ocupă de departamentul de drept de proprietate intelectuală și publicitate. În calitate de avocat în domeniul dreptului de proprietate intelectuală și publicitate, el se concentrează pe consilierea clienților din industria prelucrătoare, precum și din industria serviciilor, inclusiv agențiile de publicitate cu privire la toate aspectele dreptului publicitar, al dreptului concurenței neloiale, al dreptului mărcilor comerciale și al altor aspecte ale protecției proprietății intelectuale. Aceasta include responsabilitatea pentru aplicarea, opoziția, întreținerea și apărarea mărcilor comerciale naționale, a mărcilor Uniunii Europene și a înregistrărilor internaționale, precum și a litigiilor privind încălcarea mărcilor, în special prin măsuri preliminare.

Maria Ostashenko este partener la firma de avocatură ALRUD, care se ocupă de domeniile comerciale, de proprietate intelectuală și de protecție a datelor și de securitate cibernetică. În echipa principală de practică comercială, Maria consiliază clienții ALRUD cu privire la gestionarea riscurilor de credit ale părților, cu privire la formele de prezență legală și la modelele de desfășurare a activităților în Rusia, susține lansarea de start-up-uri și implementarea de proiecte complexe legate de contracte internaționale. În domeniul proprietății intelectuale, Maria acordă sprijin legal pentru formalizarea drepturilor de proprietate intelectuală, utilizarea, gestionarea și protecția mărcilor și a activelor necorporale, desfășurarea de campanii de marketing și publicitate. Are o vastă experiență în soluționarea litigiilor privind proprietatea intelectuală, inclusiv soluționarea alternativă a litigiilor.

Kanu Priya este avocat, specializat în obținerea de brevete și partener la Kan And Krishme. Are o experiență extinsă în tratarea problemelor de DPI, Publicitate și Marketing, atât pentru companiile interne, cât și pentru cele internaționale. Ea consiliază în mod obișnuit clienții cu privire la o mare varietate de probleme legate de publicitate, mass-media și legile de marketing, inclusiv tombole, promoții și concursuri. De asemenea, consiliază clienții cu privire la aspecte legate de influencer marketing, publicitate nativă, publicitate comparative sau alte tipuri de publicitate. Ea dezvoltă și examinează politicile de social media și de influență ale clienților și revizuiește campaniile, site-urile web, aplicațiile și politicile de confidențialitate ale clienților pentru a asigura conformitatea cu legile indiene în vigoare. De asemenea, consiliază clienții cu privire la dreptul la confidențialitate și publicitate, telemarketing, direct mail, email marketing și chestiuni legate de drepturile de autor.

Ricardo Alberto Antequera H. este Managing Partner la Antequera Parilli & Rodriguez. Are mai mult de 25 de ani de experiență în domeniul dreptului de proprietate intelectuală, divertisment și publicitate. El a oferit sfaturi și a dezvoltat strategii pentru tranzacții și litigii legate de brand-uri comerciale, drepturi de autor, concurență neloială, publicitate, protecția datelor, confidențialitate și divertisment. Este mediator și arbitru pentru Centrul de Arbitraj al Camerei de Comerț din Caracas și, de asemenea, pentru Centrul de Afaceri pentru Conciliere și Arbitraj (CEDCA), Director juridic al Camerei Venezuelene a Francizelor (PROFRANQUICIAS), ambasador pentru probleme de proprietate intelectuală ale Camera de Comerț Internațională (ICC) și profesor de drept publicitar și de proprietate intelectuală.

Hande Hançar s-a alăturat Gün + Partners în 2005 și este partener din 2014. Este co-președintă a practicilor de proprietate intelectuală și tehnologie, media și telecomunicații ale firmei. Ea oferă consiliere cu privire la proprietatea intelectuală, atât în ​​materie controversată, cât și necontencioasă, referitoare la mărci comerciale, drepturi de autor, desene sau modele industriale, nume de domenii și concurență neloială. Are o vastă experiență în litigii și a consiliat numeroși clienți străini cu privire la strategiile de PI, litigiile legale, acordurile de licențiere și soluționare. Hande a acționat, de asemenea, în numele inițiatorilor în numeroase acțiuni complexe de încălcare și validare a brevetelor în industria farmaceutică și a asistat clienții în elaborarea de contracte complexe de licență de software și brevete. În cadrul grupului de practică pentru tehnologie, mass-media și telecomunicații, Hande oferă asistență clienților cu privire la legislația consumatorilor, în special pentru probleme de etichetare și răspundere a produselor, comunicare comercială și publicitate, protecția datelor și asigurarea conformității produselor și serviciilor lor cu regimul de reglementare turcesc.

We have contracted with a firm that is experienced in on-line voting to ensure the accuracy and confidentiality of the process. cialis pill It honors the legacy and accomplishments of Professor Kozo Tanabe , who pioneered many of the modern concepts in Catalytic Chemistry of acids and bases.