Recrutăm mentori pentru cea de-a patra ediție MentorIAA

Ne pregătim pentru o nouă ediție a programului de mentorat început în 2018, MentorIAA, dedicat studenților și juniorilor din marketing, comunicare și advertising.

MentorIAA își propune să faciliteze experiențe de mentorat 1 :1 pentru studenți din facultățile de marketing și comunicare alături de profesioniști seniori din industrie

Dacă lucrezi în industrie și ai deja ceva experiență, ne-am bucura să fii alături de noi ca mentor pentru unul sau mai mulți tineri. Înscrie-te aici. 

Să ghidezi, să susții sau să ajuți pe cineva cu mai puțină experiență îți poate aduce o super împlinire. Cel puțin asta ne-au povestit unii dintre mentorii de la edițiile anterioare. În acești 4 ani, ne-au fost alături seniori din companii și agenții de top, ca de exemplu McCann Romania, Coca-Cola, Ursus, Telekom, Avon, Centrade, BCR cât și antreprenori. Puteți găsi câteva din perspectivele lor aici.

Ce presupune MentorIAA ?

6-8 ședințe de discuții informale în care vei ghida unul sau mai mulți tineri la început de carieră, prin puterea poveștilor tale reale, on the job.

Te poți înscrie ca mentor, aici. 

De ce să fi mentor?

  • Pentru că nouă ne-a lipsit un astfel de program și a trebuit să ne adaptăm din mers
  • Pentru că e posibil să-ți găsești un nou coleg la birou 🙂
  • Pentru că e important să ne diversificăm cercul social
  • Pentru că..sharing is caring 🙂 Posibilitatea de a oferi din know-how-ul acumulat
  • Pentru că e important pentru noi toți să ne creem o rețea solidară și să o extidem mai departe de relațiile formale de la birou
  • Pentru că întotdeauna avem de învățat de la generațiile mai tinere
Te așteptăm în MentorIAA 🚀