logo-IAA_30-1

Golin devine agenția start-up-ului Nooka Space în România

București, 19 aprilie 2021

Agenția de PR Golin a fost selectată pentru a reprezenta în România start-up-ul irlandez Nooka Space, pionier global al conceptului de birouri de proximitate inteligente și mobile. Birourile Nooka Space sunt concepute atât pentru persoanele care lucrează remote și își doresc un spațiu de lucru individual și personalizabil, cât și pentru antreprenori, companii, dezvoltatori imobiliari, precum și autorități locale care doresc să amplaseze birouri de proximitate pentru a reduce traficul și nivelul de poluare.

„În ultimul an am învățat să lucrăm de oriunde ne simțim în siguranță. Am realizat, brief cu brief, că ceea ce făceam de la birou ne este accesibil și de la distanță, uneori chiar mai eficient. Dar, în mod paradoxal, am realizat și că am început să ne părăsim zona de confort fără a pleca de acasă: am ajuns să locuim la birou în aceeași măsură în care lucrăm de acasă. Delimitarea celor două spații devine tot mai subtilă, dar din fericire Nooka Space a venit cu această soluție nouă, care îmbină avantajele celor două modele de lucru consacrate, work from office și work from home, într-un concept hibrid: biroul smart de proximitate. Este un motiv de mândrie că acum birourile smart de proximitate Nooka, concepute și produse în România, sunt accesibile și transportate gratuit pe întreg teritoriul Uniunii Europene, și nu ne este deloc greu să ne imaginăm un viitor în care noi toți vom locui la maximum cinci minute de o Nooka, pregătită cu tot ce ne putem dori pentru o zi de lucru productivă. Suntem entuziasmați și nerăbdători să dăm voce Nooka Space și să o ajutăm să schimbe, Nookster cu Nookster, ecosistemul office”, a declarat Roxana Dibă, Managing Director Golin.

Nooka Space este disponibil în prezent în două modele de birouri, diferențiate în funcție de dimensiuni, respectiv Nooka One, recomandată celor care își doresc un spațiu individual, pentru o singură persoană, și Nooka Two, adaptată pentru două stații de lucru. Fiecare model are trei opțiuni de echipare, în funcție de nevoile utilizatorului: Yellow, Orange și Blue.

„Suntem încântați că avem ocazia să lucrăm la nivel local cu o agenție valoroasă precum Golin. Împărtășim aceeași viziune, de a oferi oamenilor din comunitatea de business din România toate instrumentele pentru a-și atinge potențialul strategic și creativ, iar Nooka Space este expresia acestei viziuni. Funcționând ca spații de tip „plug and play”, birourile inteligente Nooka pot fi amplasate oriunde, fiind autonome, compacte și mobile. Cei 15 senzori smart care optimizează nivelul de confort din interior, iar purificatorul de aer, luminile UV-C pentru dezinfectare și, bineînțeles, facilități esențiale precum scaunul ergonomic și internetul de mare viteză, fac ca Nooka să devină sinonimă cu ziua de lucru desfășurată în mod eficient, confortabil și fără distrageri”, a adăugat Sergiu Băbășan, Country Manager, Nooka Space.

Birourile compacte Nooka pot fi gestionate ușor și intuitiv prin intermediul unei aplicații mobile și sunt dotate cu mobilier și accesorii de ultimă generație, incluzând mese de lucru electrice reglabile, scaune ergonomice de top și kit-uri de videoconferință. Toate facilitățile de producție și tehnologie ale start-up-ului Nooka Space se află în România, la Cluj-Napoca, iar transportul și instalarea birourilor mobile sunt gratuite pe întreg teritoriul Uniunii Europene, amenajarea oricărui model Nooka putând fi efectuată în maximum două ore.

Echipa Nooka Space este formată din Sergiu Băbășan (Country Manager), Bogdan Burciu (Concept Designer) și Anca Scarlat (PR Manager).

Echipa Golin pentru Nooka este formată din Teia Ene (Media Associate) și Florin Merlă (PR Director).

****

Despre Golin România 

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase reţele internaţionale de PR, Golin Worldwide, agenţie progresivă de Relaţii Publice care îşi aliniază eforturile de creaţie şi data cu business-ul clientilor, pentru a livra rezultate cu impact. Astăzi, cu peste 1.700 de angajaţi şi mai mult de 60 de ani de experienţă, Golin îşi însuşeşte cu mândrie statutul în industria de Relaţii Publice, în timp ce se redefineşte pentru viitor. Golin a fost numită Global Agency of the Year în cadrul PR Week Global Awards 2019, Agenţia Anului la PRmoment’s 2018, iar în 2017 a fost desemnată Agenţia de Consultanţă a Anului de către PRCA, în cadrul Drum’s PR.

În România, Golin face parte din unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare, Lowe Group, alături de MullenLowe (advertising), Initiative (media), Profero (digital) și Medic One (comunicare în domeniul medical şi farmaceutic).

Pentru mai multe informații vizitați http://golin.ro sau pagina de Facebook Golin Romania.