Laureații galei Biz Sustainability Awards 2021

București, 20 Mai 2021 – Revista Biz a premiat, miercuri, 19 mai, în cadrul Galei Biz Sustainability Awards 2021, campionii sustenabilității, 12 dintre cele mai respectate și active personalități, companii și ONG-uri care înțeleg cu adevărat ce înseamnă să fii responsabil și să investești în comunitățile din care faci parte.

Gala Biz Sustainability Awards 2021 a reunit top manageri din companii, oameni de cultură și reprezentanți ai ONG-urilor. Evenimentul a fost precedat de o conferință care a prezentat tendințele și inovațiile care modelează sustenabilitatea atât în zona de business, cât și în viața fiecăruia dintre noi.

Biz Sustainability Awards a fost un eveniment necesar în 2021. Companiile si ONG-urile nu s-au mobilizat doar în perioada critică a pandemiei, ci au continuat cu multiple activități pe care Revista Biz și-a propus să le aducă în prim plan. Oamenii, companiile și ONG-urile au făcut performanță prin strategii smart de sustenabilitate și leadership în CSR, devenind adevărate modele de best practice.”, spune Marta Ușurelu, owner Biz.

Laureații Galei Biz Sustainability Awards 2021 au fost:

 CATEGORIA INOVAȚIE ÎN RECICLARE

 • FEPRA & R-CREATE

 CATEGORIA INOVAȚIE ÎN DIGITAL

 • Sustenobil – pentru aplicația ReFEEL, soluție de livrare door-2-door

 EXCELENȚĂ ÎN SUSTENABILITATE

 • PENNY

CATEGORIA EDUCAȚIE

 • Fundația Orange

 CATEGORIA SOCIAL

 • Chef Adi Hădean

 CATEGORIA CULTURĂ

 • BRD – Groupe Société Générale

CATEGORIA MEDIU

 • Nespresso

 CATEGORIA MEDIU

 • Vodafone Romania

 CATEGORIA SĂNĂTATE

 • Nestlé

 PREMIUL DE EXCELENȚĂ “COMMUNITY LEADER”

 • Kaufland

MOST PROMISING ONGs

 • “Asociația Dăruiește Aripi

YOUNG PERSONALITY OF THE YEAR

 • Andrei Coșuleanu

 Lista laureaților ediției și înregistrarea evenimentului se regăsește pe site-ul: https://www.revistabiz.ro/laureatii-galei-biz-sustainability-awards-2021/.

Designul trofeului Biz Sustainability Awards a fost creat de artistul plastic Ovidiu Toader.

Mulțumim partenerilor ediție:

Proud Partner: PENNY

Partners: Siviero Maria, MedLife și FEPRA

Official Coffee Partner: Nespresso

****

Despre Biz Agency

Businessul Biz Agency înglobează revista Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Revista Biz: Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.