EA SPORTS și Gheorghe Hagi introduc primul Featured Squad creat de un român în FIFA 21 Ultimate Team

București, 7 iunie 2021 – EA SPORTS anunță un nou Featured Squad în FIFA 21 Ultimate Team Squad Battles, realizat împreună cu legenda fotbalului românesc, Gheorghe Hagi. Astfel, Gheorghe Hagi devine primul român prezentat în acest mod de joc din istoria francizei de jocuri video FIFA. Selecționata virtuală “Luceafărul” a lui Gheorghe Hagi este disponibilă pentru toți jucătorii FIFA 21 timp de o săptămână, din 7 iunie până în 13 iunie, ca Featured Squad Battle în cadrul Squad Battles din FIFA 21 Ultimate Team.

„Este un moment de mare însemnătate să fiu primul român care creează o selecționată pentru jocul FIFA 21 Ultimate Team și recunosc că nu a fost ușor să o alcătuiesc. Sper că jucătorii FIFA 21 vor fi bucuroși să înfrunte echipa Luceafărul și să dea tot ce pot în fața acesteia”, a spus Gheorghe Hagi.

Primul „unsprezece” ales de domnul Gheorghe Hagi, primul român care colaborează cu EA SPORTS pentru Featured Squad Battles în FIFA 21 Ultimate Team, este format din:

Portar: Manuel Neuer;

Fundași: Trent Alexander-Arnold, Virgil Van Dijk, Sergio Ramos, Jordi Alba;

Mijlocași: Sergio Busquets, Luka Modric, Kevin De Bruyne;

Atacanți: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar Jr.

Banca de rezerve reunește alte nume mari din fotbal, precum Kylian Mbappé, Mohamed Salah și Robert Lewandowski. Antrenorul selecționatei Luceafărul este dl. Mircea Lucescu.

Selecționatele Featured Squad Battle sunt echipe virtuale create de unele dintre cele mai cunoscute vedete din sport și divertisment la nivel global, disponibile jucătorilor în competiția săptămânală Squad Battles. În cadrul competiției, jucătorii pot obține puncte în urma confruntărilor cu până la 42 de echipe controlate de AI, cu diferite grade de dificultate, și pot câștiga recompense și Battle Points, în funcție de performanța lor din fiecare săptămână.

FIFA 21 este dezvoltat de EA România și EA Vancouver și este disponibil pe PlayStation®4, PlayStation® 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC. Alăturați-vă comunității FIFA EA SPORTS pe Facebook și Instagram sau urmăriți-ne pe Twitter @easportsfifa.

# # #

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale. EA are peste 300 milioane de jucători înregistrați în întreaga lume. EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ și Plants vs. Zombies™.

Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA SPORTS, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci Electronic Arts Inc. FIFA este proprietatea deținătorilor mărcii și este utilizată cu permisiunea lor.

Despre EA Romania

Electronic Arts România este una dintre cele mai mari companii de tehnologie care operează în România și unul dintre singurele două studiouri la nivel mondial în care este dezvoltat FIFA, alături de EA Vancouver.

EA România este prezentă în țara noastră din anul 2005 și în această perioadă a dezvoltat numeroase titluri best-seller, precum FIFA, Need for Speed, UFC Mobile, NBA Mobile și NHL.

Echipa multidisciplinară de specialiști care se află în spatele dezvoltării unora dintre cele mai populare serii de jocuri video din lume e formată din peste 1.700 de oameni din diverse arii de activitate, precum producători, ingineri software, game designers, manageri de proiect, animatori, graficieni, creatori de conținut, UX experts, QA analysts, technical artists, technical leads, cybersecurity specialists, system administrators și mulți alții.