ABOUT YOU lansează în premieră o colecție capsulă dezvoltată în parteneriat cu un creator de conținut din România

Retailerul online de modă anunță lansarea colecției ABOUT YOU x Laura Giurcanu, prima colecție capsulă creată în parteneriat cu un influencer din România. Noua colecția va fi disponibilă pe platforma digitală de fashion About You, începând de astăzi, 25 iunie.

Împreună cu ABOUT YOU, Laura Giurcanu a creat o serie de ținute perfecte de vară. Laura este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România, care s-a remarcat prin pasiunea ei pentru modă, prin colaborările cu diverse branduri renumite, dar și prin combinațiile unice vestimentare prin care își inspiră urmăritorii. Câștigătoare a celei de-a doua ediții a emisiunii Next Top Model, Laura este și model, și-a construit cariera colaborând cu reviste precum, Vogue, Elle și Cosmopolitan și a defilat pe podiumurile din New York, Milano și Paris.

Colecția va cuprinde 37 de articole, perfecte pentru o vară de neuitat. Piesele variază de la ținute casual la piese elegante, care să te pună în valoare în timpul unei ieșiri în oraș. Materialele folosite sunt vaporoase și se potrivesc pe orice tip de siluetă. Fiecare piesă este inspirată de stilul, paleta de culori și materialele favorite ale Laurei. Mai mult, campania a beneficiat și de o ședință foto conceptuală, în care Laura poartă articole din noua colecție.

Ne dorim să fim cât mai aproape de comunitatea din România și să le oferim o gamă largă de produse potrivite pentru stilul fiecărui client. De aceea este important pentru noi să colaborăm cu creatori de modă, artiști și influenceri locali și să aducem pe About You cât mai multe produse inspirate de ei. Ne bucurăm că lansăm în această vară prima colecție capsulă,  ABOUT YOU x Laura Giurcanu, care va fi urmată de alte parteneriate în acest an, explică Tamara Cingelová, Project Manager Exclusive Cooperations la About You.

„Colaborarea cu ABOUT YOU este una dintre cele mai frumoase experiențe și mă bucur că am reușit împreună să dezvoltăm o colecție specială, inspirată de stilul meu. Am gândit colecția astfel încât piesele să poată fi purtate ușor în combinații casual sau elegante și să fie potrivite mai multor stiluri”, ne spune Laura Giurcanu.

Compania lucrează la o serie de colecții pe care le dezvoltă în parteneriat cu influenceri locali, prin care vrea să încurajeze și să susțină comunitatea locală. Colecția capsulă de vară în parteneriat cu Laura Giurcanu este prima lansată, mai multe proiecte vor fi anunțate în următoarea perioadă.

Descoperă noua colecție pe ABOUT YOU.

***

Despre  ABOUT YOU Group

ABOUT YOU a transformat coșul de cumpărături tradițional în format digital și creează o experiență de shopping personalizată pe smartphone. Magazinul online de fashion se adaptează stilul individual al fiecărui client, afișând doar produse și sugestii de îmbrăcăminte relevante. La ABOUT YOU, clientul se află în centrul atenției. Astfel, ABOUT YOU îi ajută pe clienți să se exprime prin modă. Pe lângă inspirația versatilă de pe aboutyou.ro și în aplicația premiată ABOUT YOU clienții vor găsi o gamă vastă de articole de la peste 1,500 de branduri.

Cu peste 27 milioane de utilizatori activi în fiecare lună, ABOUT YOU este una dintre cele mai mari platforme de fashion și lifestyle din Europa. Magazinul online de fashion este activ în prezent pe 16 piețe europene. Cu ABOUT YOU CLOUD, compania de fashion și tehnologie oferă, de asemenea, propria infrastructură de comerț electronic de ultimă generație ca produs licențiat pentru alți comercianți cu amănuntul. Compania a generat o cifră de afaceri de 742 de milioane de euro în 2019, ceea ce reprezintă un volum al operațiunilor anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Fiind evaluată la peste un miliard de dolari americani, ABOUT YOU este primul unicorn din Hamburg.

ABOUT YOU GmbH a fost înființată în 2014 ca subsidiară a Otto Group și face acum parte din portofoliul grupului. Echipa de management include antreprenorii și experții în domeniul digital Tarek Müller (31, Marketing & brands) și Sebastian Betz (29, Tech & Product), precum și fostul strateg din cadrul Roland Berger, Hannes Wiese (38, Operations & Finance).

Pentru mai multe informații despre ABOUT YOU vizitați corporate.aboutyou.de.