logo-IAA_30-1

Preînscrieri la Școala IAA: faci un mini-MBA la toamnă ?

Școala IAA a lansat sesiunea de înscrieri la mini-MBA-urile din această toamnă, ca să fie timp berechet de gândit, plănuit, pitchuit la manageri și bugetat.

Singurul program recunoscut de industria de marketing și comunicare din România invită pasionații – juniori sau seniori – să aleagă unul dintre cele 4 module :

Iar dacă în 2020 toate cursurile au avut loc online, demonstrând flexibilitatea și adaptarea programului dar și a profesorilor și cursanților, din toamnă revenim în bănci. Asta pentru că formatul educațional experiențial ce caracterizează Școala IAA funcționează optim atunci când interacțiunea este nemijlocită digital, când nu suntem fragmentați în mici ferestre, când ne putem privi și asculta pe îndelete.

Astfel, bazându-ne pe responsabilitatea viitorilor cursanți și prin măsuri de

Laura Tampa, Directoarea Școlii IAA
Laura Tampa, Directoarea Școlii IAA

precauție, ne propunem să ne vedem offline din nou din această toamnă.

Prin toate modulele Școlii IAA, fie că vorbim de cele generale de marketing și comunicare – Fundamente pentru juniori și Strategic pentru seniori – sau cele două module specializate – Media și Digital –, le dăm participanților, pe lângă instrumente de lucru concrete, foarte multe provocări și exerciții / aplicații de gândire strategică care să îi facă mai buni și mai pregătiți pentru provocările anilor care vin,

Declara Laura Tampa, Directoarea Școlii IAA, într-un recent interviu din Revista Biz (aici).

Discount dacă te înscrii la Școala IAA cu jumătatea ta profesională

Și pentru că ne dorim să susținem colaborările sustenabile și legăturile profesionale profunde între diferitele entități ce formează ecosistemul marcomm (agenție – client, freelancer – agenție, etc), oferta „Valentines pentru cuplurile profesionale” rămâne valabilă pe tot parcursul anului. Astfel, dacă te înscrii cu al tău significant other de la job aveți 14% discount. 💞

Discount pentru perechile profesionale la Școala IAA
Discount pentru perechile profesionale la Școala IAA

În plus, Școala IAA a pregătit un super ghid ca să îți convingi managerul sau responsabilul de HR să îți sponsorizeze acest program de dezvoltare profesională. Nu ezita, cu siguranță îi vei impresiona !

Îl găsești aici.

 

Tu ce faci după concediu ?

Hai să #NeverStopLearning.