ING Bank recrutează trei oameni care să testeze pachetul pentru salariu și le oferă câte 4.000 de lei ca să îi cheltuiască așa cum doresc

În 2017, ING Bank a fost prima bancă care a lansat un pachet care oferă clienților cu venituri recurente 0 comisioane pentru toate operațiunile de zi cu zi. Astăzi, produsul a devenit un standard în oferta bancară, iar peste un milion de clienți își încasează veniturile recurente la ING și beneficiază de el.

În acest context, ING Bank lansează un concurs unde trei români pot testa experiența de a fi client ING și de a beneficia de pachetul pentru salariu ING Card Complet. Mai precis, fișa postului de ”salary tester” implică doar două lucruri: cheltuirea premiului de 4.000 de lei oferit de bancă și împărtășirea experienței pe rețelele de socializare. În campanie se pot înscrie persoanele care nu sunt clienți ING sau persoanele care se alătură băncii începând cu data de 3 august.

“Ideea de tester de salariu este un experiment foarte inedit pentru noi deoarece fiecare om are propriile nevoi și dorințe, iar noi oferim libertate totală când vine vorba de cheltuirea banilor pe care îi punem în concurs. Suntem foarte curioși să vedem ce vor face cu premiul, dar ce știu cu siguranță e că au toate instrumentele necesare pentru a-și gestiona banii oricând și oriunde pe telefonul mobil, fie că vorbim de plăți sau ING Home’Bank.” – a declarat Roxana Petria, Customer Engagement Tribe Lead ING Bank România.

”Recrutarea” va începe pe 3 august, iar cine dorește se poate înscrie până la data de 16 august pe pagina de concurs de pe ing.ro. De această dată, CV-ul clasic este înlocuit de un story pe Instagram, unde cei interesați trebuie să posteze povești reale despre cum își cheltuiesc salariul în prezent. ING Bank, alături de un juriu format din trei persoane publice, va selecta trei câștigători ce vor fi anunțați cel târziu pe 4 septembrie.

Cei trei câștigători vor trebui să își deschidă un cont la ING, iar ulterior banca le va vira cei 4.000 de lei. Aceștia vor beneficia de pachetul ING Card Complet activat, cu beneficii precum 0 comisioane pentru cumpărături online, 0 comisioane la retrageri de la orice bancomat sau administrarea contului și un curs de schimb valutar avantajos, disponibil 24/7.

ING

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,8 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări.

Înființată în 1994, ING Bank România este a patra bancă în top 10 bănci locale, conform activelor, și singura bancă cu creștere organică, fără achiziții de portofolii de clienți sau alte bănci. ING Bank România este o bancă universală cu peste 1,6 milioane de clienți din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri și Mid-Corporate și Wholesale Banking.

Misiunea ING este aceea de a-i susține pe oameni să fie cu un pas înainte, în viață și în afaceri.