Kaufland România lansează Animaterra – Copacul Vieții, o campanie tip colecție despre lumi fantastice, război și curaj

București, 15 septembrie 2021: Kaufland România lansează Animaterra – Copacul Vieții – cea de-a patra campanie a seriei de tip colecție, ce invită copiii să își creeze o lume fantastică, cu personaje și aventuri magice. Campania va fi disponibilă în magazinele din întreaga țară timp de 8 săptămâni, în perioada 15 septembrie – 9 noiembrie 2021.

Lumea Animaterra poate fi descoperită cu ajutorul a 56 de cartonase ce reprezintă prinți și prințese, luptători ai armatelor binelui și răului, zmei și balauri, personajele de legendă ușor de recunoscut, ce fac parte din imaginarul copilăriei.

Pentru a colecționa întreaga serie de personaje, la fiecare achiziție de minimum 50 de lei, clienții magazinelor Kaufland România primesc un pachet de câte două cartonașe. În plus, la cumpărarea produselor superheros, marcate special în magazine și anunțate săptămânal în revista Kaufland și online, clienții vor primi gratuit încă un pachet ce conține două cartonașe.

Lumea Animaterra este completată și de plicul care conține: game board, pioni, regulamentul de joc și cutia foldable pentru colecția de cartonașe, precum și de cutia specială ce conține: 4 infinity cards și spațiu în care poate fi pusă cutia foldable. Plicul și cutia pot fi achiziționate separat din fiecare magazin din rețeaua Kaufland România. În plus, clienții vor putea găsi în magazine și ghiozdane, trollere, penare, accesorii vestimentare și multe alte surprize ce îi vor transpune pe cei mici în lumea fantastică.

„Fiecare colecție Animaterra pleacă de la eroii și mitologii locale cu care cei mici sunt deja familiarizați și își propune să reitereze unele dintre cele mai importante valori cu care noi, românii, rezonăm: curajul, camaraderia, puterea binelui de a triumfa asupra răului. Ne dorim să fim parteneri de joacă pentru cei mici și să îi încurajăm să își imagineze propriile universuri pe care să le aducă la viața cu ajutorul personajelor din cartonașe, precum: Prâslea, zmeii, balaurii, Barbă Lungă Stat Mărunt. Pentru a atinge acest obiectiv am creat în jurul campaniei Animaterra o întreagă lume de fantezie, care se declină  în toate componentele campaniei noastre”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România.

Lumea Animaterra, disponibilă și în realitate augmentată prin intermediul unei aplicații mobile

 Aplicația Animaterra poate fi descărcată gratuit pe telefon de pe Google Play sau App Store. Cu ajutorul acesteia, cartonașele cu creaturi fantastice pot fi scanate pentru a prinde viață în 3D prin tehnologia de tip realitate augmentată. În aplicație este disponibil și mecanismul jocului și povestea Animaterra.

Mai mult, universul Animaterra poate fi accesat inclusiv în variantă digitală de către toți cei care doresc să se joace alături de prieteni online. 

Detaliile complete despre joc și aplicația mobilă Animaterra sunt disponibile pe animaterra.kaufland.ro/. 

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 144 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale.. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Kaufland angajează persoane cu dizabilități la nivel național. Cei interesați pot aplica online, pe cariere.kaufland.ro – unde este disponibilă lista posturilor vacante, prin e-mail la cariere@kaufland.ro sau la numărul de telefon 021.9132

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.ro