BFFF Insights

BFFF Insights este un eveniment satelit al Bucharest Fashion Film Festival în colaborare cu 2029 Productions , al cărui obiectiv este să conecteze young talents cu potențiali angajatori, colaboratori, producători, scouteri sau cu oricine are nevoie de sânge proaspăt și refresh vizual. Dacă ești brand manager, producător, art director, designer, copywriter, account manager, talent scout, casă de producție, agenție sau client, hai la BFFF  Insights să-ți cunoști noii regizori, DOPs, stiliști sau fotografi.

Evenimentul cuprinde două secțiuni:

Portfolio showcase

12 portofolii colectate în urma unui open call la care s-au înscris 45 de creativi vor fi prezentate publicului în sesiuni fulger. Acestea au trecut prin filtrul unui juriu cu membri experimentați, care își va aduce contribuția oferind feedback live.

Juriu:

Ben Nicholas – regizor

Radu Voinea – DOP

Marian Pălie – Fotograf & Stilist

Domnica Mărgescu – Fashion Director Elle România

Alina Gavrilă – Borțun – Creative Director Gavrilă & Asociații și Co-fondator Gavrilă Fashion Tellers

Keynote speeches

Susținute de directori creativi și profesioniști internaționali ce operează la intersecția dintre fashion, advertising și film, cu nume sonore în portofoliu, prezentările invitaților BFFF Insights vor vorbi despre perspective fresh, infuzii de nou, evoluții spre următorul nivel și despre cum scoți dintr-un brief de branded content ceva care schimbă industria. Cu focus pe campanii  pentru branduri de fashion și lifestyle, prezentările vor pune accent pe realizarea unor campanii creative cu resurse limitate, scouting și cum să lucrezi cu young talents și drumul de la concept la execuție

Primul dintre speakerii anunțați e Sandra Bold, Global Creative Director la Publicis Milano. Portofoliul ei include clienți precum Bottega Veneta, Diesel sau Heineken și titlurile Copywriter of the Year  sau Pitch 100 Superwoman.

http://www.sandrabold.com/