Convocare Adunare Generala IAA Romania – 21 Octombrie 2021

Consiliul Director are plăcerea de a invita membrii IAA România să participe la Adunarea Generală, ce va avea loc online, în data de 21 Octombrie 2021, începând cu orele 16.00 – linkul de conectare va fi trimis cu 48 de ore înainte.

Participarea și votul în AG se fac direct sau prin mandat. Fiecare membru IAA România cu drept de vot poate primi maximum alte două mandate.

Agenda Adunării Generale este:

  • Prezentarea raportului de activitate și a raportului financiar pentru 2020
  • Prezentarea Conferinței Globale IAA Creativity4Better  – ediția a 5-a,
  • Alegerea următorului Președinte – denumit în Statut “Președintele Ales” – care îi va  succeda Președintelui în funcție la expirarea mandatului acestuia, adică în Octombrie/Noiembrie 2022.

Alte propuneri și alte de subiecte pot fi trimise către victor.dobre@iaa.ro până pe 28 Septembrie 2021. După această dată Agenda nu se mai modifică.

Conform Statutului, Președintele este ales prin vot direct și secret, pe baza propunerilor membrilor și poate proveni din orice clasă de membri (Agenții, Clienți sau Mass Media).

Președintele Ales are la dispoziție o perioadă de un an pentru a lucra împreună cu Consiliul Director și cu Președintele în funcție înainte de preluarea mandatului.

Propunerile de candidaturi pentru poziția de Președinte Ales pot fi trimise către victor.dobre@iaa.ro , până în data de 18 Octombrie 2021, orele 18.00.

În data de 19 Octombrie propunerile vor fi comunicate public pentru a da posibilitatea celor ce votează prin mandat să aleagă în cunoștință de cauză.