Ultimele zile în care te poți înscrie la Școala IAA ! Gata ?

Școala IAA, poate cel mai durabil proiect al IAA Romania – deja la al 14 lea an !, își deschide porțile pentru o nouă generație de studenți.

Fie că ești la început de carieră – junior sau încă student – fie că ai acumulat deja câțiva ani de experiență sau ești senior, îți vei găsi cu siguranță locul la unul dintre cele 4 mini-MBA-uri oferite de Școala IAA.

Designul învățării experiențiale pe care o promovează Școala este unul echilibrat între teorie și practică prin îmbinarea conceptelor cu exerciții individuale și de grup, dezbateri, studii de caz locale și internaționale, astfel încât absolvenții să poată miza pe aplicabilitatea cunoștințelor acumulate.

Școala IAA: teorie vs practică

Toți profii care au ales să faciliteze învățarea la oricare dintre modulele Școlii IAA sunt profesioniști de top cu peste 10 ani de experiență în domeniul lor, dar cel mai adesea vei învăța de la oameni care lucrează de peste 20 de ani în marketing și comunicare… deci pregătește-ți caietele de notițe 😉

ÎNSCRIE-TE PÂNĂ PE 27 SEPTEMBRIE. 


Juniors/ Execs / Fără experiență

Fie că ești la finalul facultății sau că te-ai angajat recent într-o companie în marketing/ comunicare/  media sau ai deja 1-2 ani de experiență și simți nevoia să îți fundamentezi cunoștințele acumulate on the job Modulul Fundamente sau Modulul Media îți vor fi de folos.

Iar dacă ești student, încă poți aplica la o bursă integrală ca să faci Școala gratis 😉

👉 alege unul dintre cele 2 module

👉 pregătește-ți CV-ul și un scurt eseu în care să-ți explici motivația de a urma modulul ales pe adresa laura.tampa (@) iaa.ro

Mid-level & seniors

Dacă lucrezi deja de cel puțin 4 ani și îți dorești să înțelegi mai bine ecosistemul digital în marketing, mai ales în și post-pandemie, atunci Modulul Digital e ceea ce cauți. În schimb, dacă ești un brand manager și ai o serie de branduri în portofoliu cât și o echipă pe care o coordonezi, Modulul Strategic îți va oferi noi perspective și abordări de leadership strategic.

Dedicată unui proces de învățare slow și profund, Școala IAA a pregătit până acum 679 de absolvenți. Și suntem mândri de parcursul fiecăruia dintre ei.

Ești gata să intri în comunitatea celor care nu se mai satură de învățat marketing & comunicare ?

679 de absolvenți în industria de marketing si comunicare - Scoala IAA


Laura Topuzu despre Modulul Fundamente:

Realitatea m-a surprins în mod plăcut din mai multe motive:  mi s-a părut extrem de interesant faptul că am cunoscut oameni atât de la agenție cât și de la client, oameni din industrii total diferite; am realizat că școala nu înseamnă să înveți mii și mii de pagini și poți înțelege totul din sala de curs; am învățat că munca în echipă este grea, dar este și frumoasă, mai ales când vezi produsul final, am înțeles că și profesorii sunt oameni la fel ca și noi și putem să vorbim deschis. Faptul că am avut la fiecare curs parte practică, am lucrat constant în echipă și am putut să punem întrebări profesorilor în orice moment al cursului, m-au făcut pentru prima oară fericită că merg la școală. Cu totul și cu totul diferit față de facultate și față de școala de care îmi aduc aminte.

MAI MULTE IMPRESII DE LA MODULUL FUNDAMENTE.

Ina Alice Dănilă despre Modulul Digital:

Școala a fost mai mult decât mă așteptam. Nu că aveam așteptări joase, dar mă gândeam că e un loc unde mă duc să mi se predea strategie de digital, mă întorc acasă să îmi fac temele de curs și that’s it. Pentru mine ar fi fost bine și așa pentru că, până la Kubis, nu lucrasem cu un departament de strategie și tot ce mai aveam ca structură de gândire erau amintirile din facultate, de la dl Psatta.

Dar chiar a fost mai mult de atât.

Am întâlnit oameni (și profii, și colegi) care sunt pasionați de ce fac și mai sparg din tiparele astea de  „așa se face”, „așa ne-am obișnuit”.

M-a mai surprins și cât de challenging a fost să încerc gândesc în afara limitelor pe care mi le-am impus singură în cei 7 ani de account management.

MAI MULTE IMPRESII DE LA MODULUL DIGITAL.

Elvira Popescu despre Modulul Media:

Mi-a plăcut cum a fost mixată curricula. Mi-a plăcut mult cursul lui Ștefan Teodorescu despre marketing strategic, a fost foarte interactiv și fresh. M-a prins foarte tare cursul despre vizune strategică în media al lui Mihai Trandafir și Alexandra Dimitriu, aceștia  s-au armonizat minunat în a ne transmite experiența lor. Cursul de digital strategy al Iulianei Gheorghiță s-a dovedit a fi foarte interesant și catchy, iar Arina Ureche ne-a dovedit încă o dată calitățile de trainer învățându-ne cum putem folosi instrumentele BRAT în evaluarea performantei campaniilor din diferite perspective.

MAI MULTE IMPRESII DE LA MODULUL MEDIA. 

Cristina Schițco despre Modulul Strategic:

 Mi s-au părut insightful și foarte aplicate case-study-urile și exercițiile lucrate cu Mihai Ghyka. Foarte structurate și clare informațiile oferite de Afrodita Blasius. Frumos povestit și inspirațional cursul Alexandrei Olaru sau al Mariei Predoiu. În concluzie, cred că oricine din marketing și comunicare care alege acest modul poate să își găsească un aha moment care sa conteze ulterior.

MAI MULTE IMPRESII DE LA MODULUL STRATEGIC.

Măsuri de prevenție împotriva virusului SARS-CoV-2 :

În măsura în care situația epidemiologică și reglementările în vigoare o vor permite, cursurile vor fi reluate în format offline și vor fi disponibile :

– persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 (dacă au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare),

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore (teste efectuate în laboratoare de analize acreditate).