Centrul Comercial Auchan Titan prezintă cele mai noi autospeciale și echipamente din dotarea Inspectoratului General de Poliție al Capitalei

Centrul comercial dedică un program impresionant destinat pregătirii populației pentru situații de urgență

București, 23 septembrie 2021

Până pe 24 septembrie, Centrul Comercial Auchan Titan, alături de Inspectoratul General de Poliție al Capitalei, a pregătit pentru vizitatori un program de informare despre prevenirea criminalității, susținut de o prezentare unică a dotărilor celor mai importante instituții din domeniu. Va fi o ocazie rară pentru vizitatorii curioși să se întâlnească cu universul fascinant și misterios al investigațiilor criminalistice.

Cu sprijinul Institutului de Cercetare și Prevenție a Criminalității, la parterul Galeriei Comerciale (parter, între Magazinele H&M si C&A), se va desfășura un program de activități informative despre prevenție, dedicat publicului larg. Vor fi expuse truse criminalistice pentru prelevare de urme și probe, unde vizitatorii curioși își pot lua amprentele. Cu ajutorul Institutului Național de Criminalistică, va fi expus un Laborator Criminalistic de Cercetare mobil, o mașină jeep pentru situaţiile extrem de dificile, cum ar fi prăbuşirea unui elicopter sau alte dezastre, dotat cu echipament pentru identificarea victimelor în cazul dezastrelor, indiferent de condițiile climaterice.

Pe 23 septembrie, în intervalul 10:00 – 15:00, Direcția Rutieră a Poliției Capitalei va aduce în fața publicului cea mai nouă versiune de autospecială din dotare. Autospeciala este dotată cu cel mai recent aparat de radar, aparat drug test și etilometru, cât și cu ochelari care simulează starea de ebrietate.

Pe 24 septembrie, între orele 10:00 – 15:00, Serviciul pentru Intervenții și Actiuni Speciale va fi prezent în proximitatea intrării dinspre Raiffeisen Bank cu o autospecială, echipaj pirotehnic, un robot pirotehnic și doi operatori.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță Iris Titan Shopping Center controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Mai multe informații despre campaniile și promoțiile în desfășurare descoperiți pe https://centrulcomercialauchan.ro/auchan-titan.