Wet se bea. Nu se discută. Foarte pe scurt, de la Valvis Holding Group și Cohn & Jansen:

Wet, noul drink lansat de Valvis Holding Group și comunicat de Cohn & Jansen, este un hard Seltzer cu apă minerală naturală și 4.5% alcool. Nu conține gluten, coloranți și conservanți artificiali. Produs în România de Valvis Holding Group, Wet se găsește la raft în diferite sortimente: Wet Mango, Wet Peach, Wet Minty Lime și Wet Grapefruit. Brandul Wet este născut de la zero, cu naming de la Cohn & Jansen și packshot de la Valvis Holding Group.

„Ne-am dorit să avem un nume cu tracțiune și să imprime o atitudine întregii comunicări, care să fie la fel ca produsul și ca targetul căruia i se adresează – dezinhibat”, spune Felicia Stoica, Cohn & Jansen. Ideea văzută de Cohn & Jansen „Nimănui nu-i place să stea pe uscat, atunci când vine vorba de fun. Nu-i vorba doar de alcool, ce-i Wet e mai witty, mai puțin plictisitor, te răcorește și la propriu și la figurat. În plus, uscatul e un teren deja cunoscut. Wet încă te mai poate surprinde”, crede Roxana Cristea, Cohn & Jansen.

Campanie și extra-campanie: Wet are tot ce trebuie pentru o lansare: TVC – un spot fresh, colorat, ritmat, regizat de Tessa Doniga Johnson, are Digital, Brand Experience și Social Media.

Echipa

Valvis Holding

Jean Valvis – Președinte & CEO

Christos Valvis – Project Manager

Adrian Chiforescu – Brand Manager

Valentina Vesler – Director de Comunicare și Advertising

Marius Perțe, Cristian Megherlich – Art Director

Andreea-Ștefania Velicoiu, Raluca Popescu – Social Media

Gabriel Săftescu – Paid Media

Menotty Tudosie – Special Projects Manager

Cohn & Jansen:

Roxana Cristea, Felicia Stoica, Octavian Budai – creatie

Cristina Abdel – strategie

Miriam Ivănescu, Andreea Mateescu – Client Service

Ilinca Dumitrescu – AV

Gabriela Gheorghe – DTP

Casa de Producție: MME

Director TVC: Tessa Doniga Johnson

Producție Social Media: Norbert Fodor

Despre Cohn & Jansen

Noi, Cohn & Jansen suntem o agenție independentă de publicitate, full-service, înființată în 2002, agenție care oferă servicii de strategie, creație, retail marketing, events & brand experience și digital. Avem o echipă de oameni seniori, pasionați de brandurile vii și prin tot ceea ce facem construim relații de încredere, de parteneriat pe termen lung cu clienții noștri. Printre brandurile pentru care lucrăm amintim BCR, George, Petrom, Aqua Carpatica, Bergenbier, brandurile din portofoliul Bayer (Bephanten, Elevit, Supradin, Redoxon) Red Bull, Vodafone Retail, Mondelez, JDE etc.