Valer Hancaș a fost ales ca președinte al IAA România pentru mandatul 2022-2024

În cadrul Adunării Generale IAA care a avut loc în data de 21 octombrie 2021, Valer Hancaș a fost reales în funcția de președinte al IAA România, pentru un nou mandat de doi ani, mandat ce va începe în 2022.

Conform statutului asociației, președintele este ales cu un an înainte de începerea efectivă a mandatului. Acest lucru se face cu scopul de a da posibilitatea persoanei alese să se familiarizeze cu proiectele IAA și să aibă o perioadă de “observație”.

Astfel, Valer Hancaș, președintele în exercițiu al IAA România își va continua mandatul, pentru încă 2 ani, la expirarea mandatului curent.

”Sunt bucuros că pot continua în funcția de președinte a uneia dintre cele mai active și creative filiale IAA din lume. Anul acesta, IAA România a organizat cea de-a 5-a ediție a IAA Global Conference ”Creativity4Better”, care, dincolo de orice limitări cauzate de contextul pandemic în care ne aflăm, a fost un real succes. Am digitalizat complet Effie România – festival care an de an aduce noi îmbunătățiri experienței de competiție, am crescut modulele Școlii IAA, am organizat IAA Content Hub pentru a ușura experiența de navigare pe asset-urile noastre digitale, am creat un mini studio audio video disponibil membrilor, iar IAA Young Professionals sunt mai activi ca niciodată! Îmi doresc să continuu aceste frumoase proiecte și să pornim unele noi pentru creșterea imaginii industriei și pentru consolidarea brandului IAA în Romania și la nivel global.”, spune Valer Hancaș, președintele IAA România.”