Kaufland România dă startul primului turneu de CS:GO

București,09 decembrie 2021–Kaufland România lansează campania Kaufland Upgrade, adresată pasionaților de gaming. Campania include două componente – o tombolă și un turneu Counter-Strike: Global Offensive, unde utilizatorii pot câștiga echipamente de gaming performante în valoare de peste 20.000 euro.

 

În perioada 02-14 decembrie, Kaufland România dă startul primului turneu de Counter-Strike, în care 8 echipe de jucători profesioniști concurează pentru marele premiu pus în joc – 5 calculatoare de ultimă generație, cu o valoare individuală de aproximativ 5.000 de euro.În urma celor 4 etape ale calificărilor online, desfășurate între 02 și 05 decembrie, 4 echipe vor merge mai departe în semifinale.

 

Care sunt premiile puse la bătaie

 

Kaufland acordă un premiu echipei câștigătoare, un premiu echipei clasate pe locul 2, plus premii echipelor care vor ocupa locurile 3 și 4 în semifinale.

 

  • Locul 1 – 5x Unitate PC High-end
  • Locul 2 – 5x monitor Lenovo Y25-25
  • Locurile 3 și 4 – 5x periferice gaming Logitech (tastatura Logitech G413, căști de gaming Logitech G335, mouse de gaming Logitech G305 si mousepad Logitech G240)

 

În cadrul turneului poate participa orice persoană cu vârsta minimă de 18 ani, cetățeni români sau străini, cu domiciliul sau reședința, chiar și temporară, în România. În mod excepțional, pot participa și persoanele care au împlinit 16 ani, dacă există acordul expres, în scris, al părinților.

 

Kaufland Livrează, Kaufland te premiază

 

De asemenea, până pe 31 decembrie, clienții care cumpără online de la Kaufland intră în cursa pentru cele 10 PC-uri de gaming, în valoare de peste 5.000 de euro. Tot ce trebuie să facă este să plaseze o comandă de minimum 80 de lei de la Kaufland prin platformele de livrare Glovo, Foodpanda sau Tazz by eMAG. Înscrierea se face prin completarea formularului de pe site cu datele personale și numărul comenzii.Extragerea câștigătorilor se va face în luna ianuarie 2022, iar fiecare comandă aduce o șansă în plus de câștig.

 

Alte detalii despre Kaufland Upgrade și regulamentul competiției se pot consulta accesând: https://kauflandupgrade.ro/

 

Despre Kaufland România

 

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 147 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale.. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

 

Kaufland angajează persoane cu dizabilități la nivel național. Cei interesați pot aplica online, pe cariere.kaufland.ro – unde este disponibilă lista posturilor vacante, prin e-mail la cariere@kaufland.ro sau la numărul de telefon 021.9132

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.ro