logo-IAA_30-1

The Value of Storytelling

Toate strategiile de succes au un lucru în comun: o poveste memorabilă.
Succesul în marketing necesită o strategie concretă înainte de a porni pe acest drum, iar plasarea brandului în jurul unei povești veritabile va câștiga întotdeauna inimile oamenilor. Pentru că tuturor ne plac poveștile, vom relua seria de evenimente desfășurate sub umbrela IAA Creativity4Better Hub cu un eveniment foarte special la Arcub, pe 27 Ianuarie: The Value of Storytelling. Vom aborda împreună cu invitații noștri toate aspectele acestor manifestări ale creativității: de la crearea propriu-zisă a poveștii, la modul în care este împărtășită, adaptată și eventual înțeleasă.

 

Cu cine povestim?

  • Anca Dușe– visual storyteller, absolventă de Istoria și Teoria Artei, și-a propus ca misiune personală să aducă inspirație, culoare, dar mai ales optimism în viețile oamenilor, prin lumile în miniatură pe care le creează.

 

  • Bogdan Theodor Olteanu este regizor și scenarist. Are patru nominalizări la premiile GOPO, a scris şi regizat mai multe scurtmetraje, două lungmetraje şi patru piese de teatru. Filmele sale „Câteva conversaţii despre o fată foarte înaltă” și “Mia își ratează răzbunarea” pot fi văzută pe Netflix sau HBO Go.

 

  • Ana Coman– muzician, este producătoarea emisiunii Avanpost Radio Guerrilla și a început să cânte datorită rubricii „Ana are cântec” de la Radio Guerrilla. Între timp a participat la numeroase festivaluri de muzică din toată țara și a lansat și primul album, „9 Missed Calls”.

 

  • Attila KIM – Arhitect & Comisarul României pentru Bienala de la Veneția, a studiat arhitectură la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, cu burse de studii în Slovacia, SUA și Olanda. Este câștigătorul a nu mai puțin de 9 premii la Bienala de la București și a altor șase premii și opt nominalizări în cadrul Premiilor Ordinului Arhitecților Transilvania – BATRA. A fost de asemenea distins de Aspen Institute Romania pentru contribuția adusă patrimoniului cultural cu Arts and Society Leadership Award în 2016.

Hai să povestim la Arcub, pe 27 ianuarie, între 17:30 – 20:30!

Vom avea de asemenea o expoziție a lucrărilor Ancăi Dușe, iar dacă vă plac și vă inspiră, acestea pot fi și comandate/ cumpărate. Participarea la eveniment este gratuită, permisă tuturor persoanelor care prezintă un certificat verde în ziua evenimentului, însă locurile sunt limitate. Pentru rezervări, vă rugăm să vă trimiteți un mail către ruxandra.radu@iaa.ro.

Mulțumim partenerilor care ne susțin în realizarea acestui eveniment: Philip Morris România, Kaufland, Radio Guerrilla și Arcub.