GroupM anunță schimbări în conducerea Wavemaker: Mihaela Antonescu devine noul CEO al agenției

 

București, 27 ianuarie 2022

Mihaela Antonescu, în prezent Chief Operating Officer Wavemaker, va prelua de la începutul lunii aprilie rolul de CEO al agenției. Poziția a fost ocupată, în ultimii 8 ani, de Oana Pădure.

Mihaela Antonescu este unul dintre cei mai experimentați și bine pregătiți oameni din Wavemaker, face parte din echipă din 2008 și are o carieră de peste 26 de ani în industria de media.

Din poziția de COO, Mihaela a înregistrat rezultate semnificative și a acumulat o experiență solidă, atât în gestionarea unor echipe și proiecte complexe, cât și în relația cu clienții agenției. Mihaela este astăzi un profesionist complex, capabil să perfecționeze serviciile și produsele Wavemaker și să dezvolte portofoliul de clienți.

„Dincolo de a fi un expert în media, cu renume în industrie, Mihaela este un om de valoare, care inspiră încredere și curaj. A preluat rolul de COO în plină pandemie și împreună am reușit, într-o perioadă dificilă, să asigurăm în continuare creșterea clienților, a agenției, să creăm și să dezvoltăm echipe, noi moduri de lucru și cultura Wavemaker. Am fost onorată să lucrez alături de ea și sunt convinsă că Wavemaker își va continua ascensiunea cu Mihaela încalitate de CEO.” – Oana Pădure

„În Wavemaker avem o atitudine curajoasă și provocatoare. Facem lucrurile altfel și ieșim din zona de confort, astfel încât venim cu soluții creative care generează creștere în toate direcțiile: pentru obiectivele clienților, în dezvoltarea oamenilor, în frecvența experiențelor frumoase. Voi continua să consolidez tot ceea ce am construit împreună cu Oana și echipa Wavemaker și să promovez conceptul după care ne ghidăm, Positive Provocation, în tot ceea ce vom oferi ca servicii, produse, proiecte partenerilor noștri.

Cu siguranță atenția mea va fi orientată în primul rând către clienții agenției și către contribuțiala creștere a businessului lor, pentru că succesul lor se traduce prin succesul nostru ca agenție parteneră.”– Mihaela Antonescu

Wavemaker este una dintre companiile GroupM care s-au bucurat de o ascensiune spectaculoasă în ultimii ani. Poziționarea avangardistă în jurul conceptului „Positive Provocation” a condus la adăugarea de branduri și parteneri noi de business în portofoliul său, fapt ce plasează actualmente agenția într-o poziție de top pe piața românească.

Toate acestea nu ar fi fost posibile fără contribuția Oanei Pădure pe parcursul celor opt ani în care a condus agenția. În prezent, Oana a decis că e timpul pentru un nou capitol în cariera sa, astfel că, din aprilie, 2022, se va dedica unei noi provocari: leadership and team coaching.

„Vreau să îi mulțumesc Oanei pentru felul în care a condus agenția și pentru contribuția avută nu numai în Wavemaker în România, ci și în rețeaua noastră EMEA. Deși ne va lipsi, îi dorim toate cele bune în urmarea pasiunii sale. Determinarea și capacitatea Oanei de a construi echipe puternice au făcut ca Wavemaker să rămână pe mâini foarte bune, iar cu această ocazie îi urăm Mihaelei bun venit în rolul de CEO.

Experiența și backgroundul solid pe care Mihaela le aduce în acest rol vor continua să stimuleze o creștere pozitivă pentru clienții și oamenii noștri. Mihaela are deja o reputație remarcabilă și preia cârma unei agenții uimitor de ambițioase și sănătoase. Aștept cu nerăbdare să lucrez împreună cu ea.” – Ruth Stubbs, EMEA CEO Wavemaker

La Wavemaker credem că există întotdeauna o cale mai bună pentru a crește. Ne provocăm propriile limite și le propunem clienților soluții inovatoare și curajoase pentru a genera creștere. Transformăm procesul de decizie a consumatorilor prin media, conținut și tehnologie. Avem la dispoziție cea mai puternică sursă de date globală, care ne ajută să înțelegem unde și cum pot interveni activitățile de marketing pentru a ajuta clienții să vândă mai mult și mai eficient. Peste 7200 de oameni din 88 de țări își folosesc expertiza, încrederea și curajul pentru a genera creștere pentru cele mai puternice branduri și companii.

 

Wavemaker este parte din GroupM, companie de media a WPP. Aflați mai multe pe https://wavemakerglobal.com/ro/ și https://www.linkedin.com/company/wavemaker-romania/

GroupM este lider-ul global de management al investițiilor în media care gestionează peste 60 miliarde USD în investiții anuale de media, prin intermediul agențiilor Mindshare, MediaCom, Wavemaker, Essence, m/SIX și Xaxis. Portofoliul GroupM include Data&Technology, Investiții și Servicii, toate unite sub umbrela noii ere media în care comunicarea aduce valoare adăugată omenirii. Prin eficientizarea beneficiilor de volum, compania inovează, se diferențiază și generează valoare sustenabilă pentru clienții din toată lumea.

 

Mai multe despre GroupM

www.groupm.com

@GroupMWorldwide on Twitter

https://www.linkedin.com/company/groupm