Mindshare își reîmprospătează identitatea vizuală, în acord cu noua poziționare Good Growth

București, 7 februarie 2022

 

Agenția de media Mindshare, parte a GroupM și WPP, anunță trecerea la o nouă identitate vizuală, ce susține mai clar și mai dinamic noua sa poziționare – Good Growth. Schimbarea aliniază brandul la direcția strategică anunțată cu câteva luni în urmă și este cea mai recentă etapă în procesul continuu de transformare a businessului.

Noul logo separă cele două cuvinte – „Mind” și „Share” – și folosește un font nou și o paletă de culori împrospătată. Această variantă aduce Mindshare în centrul conversației și transformă logo-ul în ceva mai mult decât o simplă marcă de identificare a sursei mesajului.

Una dintre noutăți este construirea unui logo-frame, care schimbă cuvântul „Mindshare” într-un element ce poate fi suprapus pe conținut foto sau video. Rebrandingul vine cu o abordare originală și foarte curajoasă, care pune accent pe valorile Mindshare: „Speed, Teamwork, Provocation”. Într-o epocă a transformărilor, flexibilitatea și deschiderea sunt esențiale pentru orice proces de marketing, iar noul logo afirmă clar capacitatea de adaptare Mindshare la orice nouă provocare.

În viața fiecărei companii este nevoie, din când în când, de oreîmprospătare a imaginii, dar această schimbare merge mai departe de atât și își dorește să facăși mai clară poziționarea Mindshare în teritoriul <<Good growth>>. E vorba despre minte (Mind), fiindcă ne ajutăm clienții să ajungă la „mințile” oamenilor, dar și despre a împărtăși (to share) și a face lucruri bune – cu și pentru clienții noștri, pentru colegii noștri și pentru societate.”, spune Cătălin Găitănaru, CEO Mindshare România.

Click pentru video cu transformările logo-ului Mindshare.

 

Mindshare este una dintre cele mai mari agenții globale de media, specializată în servicii de consultanță de marketing, media și comunicare, parte a GroupM și WPP. Punctul forte al Mindshare îl reprezintă rețeaua globală, atât prin dimensiuni și răspândire, cu 9300 de profesioniști în 86 de țări, dar mai ales prin cunoștintele lor și prin modul în care aceștia comunică între ei și acționează ca o adevărată echipă integrată. Filozofia Mindshare se bazează pe trei cuvinte cheie – „Speed, Teamwork, Provocation”.