Saatchi & Saatchi + The Geeks semnează campania de lansare Cheetos în România

București, 15 februarie 2022 – Anul 2022 este anul distracției #înstilulCheetos, anul în care brandul Cheetos, alături de Chester, ambasadorul oficial, și-au propus să ne ajute să evadăm din rutină cât mai des, lansându-ne tot felul de provocări distractive și content trăsnit. De la concursuri amuzante pe Facebook, la provocări în TikTok și influenceri gata să răspândească distracția #înstilulCheetos, Saatchi & Saatchi + The Geeks și PepsiCo au pregătit o mulțime de surprize pentru fanii Cheetos pe parcursul acestui an.

 

Chester este personajul emblematic al brandului Cheetos și vedeta campaniei de comunicare, un ghepard carismatic, mereu pus pe șotii și gata să aducă distracția în rândul tuturor din familie. Acum, și în familiile din România. El este și personajul principal al spotului TV de lansare, un spot care transportă familia în lumea în care sunt făcuți pufuleții Cheetos, printr-o incursiune în stilul Cheetos.

 

Despre campanie

Campania de comunicare Cheetos este una amplă, atât în digital, cât și in-store. Pentru că Cheetos este brandul distracției, fanii Cheetos se vor putea distra pe tot parcursul anului alături de Chester și de provocările lui care mai de care mai șturlubatice.

 

,,La un moment dat am vrut să ne luăm o pisică în agenție, dar pandemia ne-a trimis să lucrăm de acasă, iar Universul ne-a adus până la urmă cea mai cea „pisică”. Pe Chester, cel mai cool ghepard din lume și unul dintre cele mai puternice brand icon-uri din câte știm. Am simțit de la pitch că ni-l dorim mult, am luptat să-l „adoptăm” și cred că și clientul a simțit asta din prezentarea noastră. Suntem fericiți că un superbrand precum Cheetos e în portofoliul agenției și că avem onoarea să-l lansăm în România. Urmează un an plin de lucruri grozave, fun și mischievous, un an în stilul Cheetos”, a declarat Teodora Ionică, Group Creative Director Saatchi & Saatchi +  The Geeks.

 

,,Lansarea lui Cheetos în România este probabil vestea anului în advertising, iar faptul că noi am câștigat pitch-ul și ne ocupăm de lansarea acestui icon brand este ceva wow. Pentru că Cheetos este un brand cool, care îți oferă libertatea de a face tot felul de lucruri creative la care orice agenție visează”, a afirmat și Cristiana Petre, Senior Copywriter Saatchi & Saatchi + The Geeks.

 

,,Cheetos, brandul vedetă anul acesta în portofoliul Pepsico și noutatea mult așteptată de consumatori, este acum în România. A lansa un brand internațional este o mare provocare, iar parteneriatul cu o agenție creativă de încredere este unul esențial. Deci, cu un brand  puternic și un parteneriat de încredere, sperăm ca această lansare să fie una de succes, apreciată de consumatori și să consolideze poziția Pepsico de lider în categorie”, a declarat Corina Ilie, Senior Brand Manager STAR și Cheetos.

 

ECHIPA PepsiCo

Oana Nuță – East Balkans Marketing Manager Snacks

Corina Ilie – Sr. Brand Manager Cheetos & Star

Oana Vintilă – Brand Manager Cheetos & Star

Alexandra Constantin – Senior TCP & Media Manager

Laurențiu Ion – Senior TCP & Media Manager

Alina Nedea – Brand Manager Star & Cheetos

 

ECHIPA Saatchi & Saatchi + The Geeks

Vlad Petre – Managing Director

Ioana Mușat – Client Service Director

Laurențiu Semeniuc – Head of planning

Bogdan Costin – Creative Director

Cristiana Petre – Senior Copywriter

Roxana Coman – Senior Art Director

Robert Sopârlache – Senior Art Director

Andreea Moise – Senior Art Director

Alexandru Filoteanu – Graphic Designer

Teodora Ionică – Group Creative Director

Mădălina Stoica – Account Director

Mirabela Manea – Digital & Data Account Director

Emanuela Tudorache – Account Manager

Raluca Ciucă – Social Media Manager

 

Despre PepsiCo

Produsele PepsiCo sunt savurate de consumatori din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat o cifra de afaceri de peste 70 miliarde dolari în 2020, adus de un portofoliu de alimente și băuturi care include Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker Tropicana și SodaStream. Portofoliul PepsiCo este format dintr-o gamă variată de produse alimentare și băuturi savuroase, printre care 23 de branduri ce generează fiecare, anual peste 1 miliard de dolari în vânzări de retail.

Despre Saatchi & Saatchi + The Geeks

Saatchi & Saatchi + The Geeks este o agenție de comunicare integrată full service, parte din Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume și cel mai mare din România. Agenția are în portofoliu clienți precum Daimler, Edenia, Groupeseb (Tefal, Rowenta, Krups), Jacobs, Profi, Provident, Ferrero, Xella (Ytong, Macon).