Revista Biz și PRO TV au lansat prima copertă NFT din România

În premieră în piața de media, Revista Biz împreună cu PRO TV au lansat astăzi, 22 martie, Lionheart, prima copertă NFT din România!

Inovația face parte din ADN-ul Biz, revista a avut primele coperte cu realitate augmentată și a obținut primul premiul Red Dot pentru România, prin coperta Biz Singapore, realizată de Brandient. De asemenea, Biz si-a mutat redacția în 12 țări, de pe trei continente, în cadrul proiectului editorial unic Biz World.

Cea mai nouă premieră este prima copertă NFT din România. Pentru acest proiect Biz are ca partener un alt pionier al pieței media din România, PRO TV.

Conceptul și NFT-ul Lionheart au fost realizate pentru revista Biz și emisiunea Imperiul Leilor de către Marius Goleanu, Head of Innovation KUBIS. Puteți vedea NFT-ul și licita pentru achiziția acestuia accesând link-ul http://tiny.cc/BizNFT.

Licitația pornește de la prețul de 2ETH si se va încheie pe 27 martie, la 11:59 AM. Cea mai mare oferta de la ora închiderii licitației va câștiga NFT-ul Lionheart.

“NFT-urile, non fungible tokens, se află la intersecția dintre tehnologie, artă și business, iar show-ul Imperiul Leilor, care la oferă antreprenorilor șansa de a-și prezenta ideea de business în fața a cinci investitori pentru a obține finanțare, se află la intersecția dintre business și divertisment. Este combinația perfectă care ne-a inspirat pentru prima copertă NFT din România. Ca de obicei, Biz se află în fruntea valului schimbării”, spune Marta Ușurelu, Owner Biz.

Banii obținuți în urma licitației pentru NFT-ul Lionheart vor fi donați către Hope and Homes for Children.

 

***

Despre Biz Agency

Biz este brandul care a reunește o comunitate de business puternică, atât online, cât și offline. Biz a evoluat într-un brand inovator, care forțează limitele în print, online și în evenimente, cu proiecte speciale care schimbă industria.

Compania Biz Agency înglobează revista Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți si Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este vocea originală a presei de business românești.

Biz Events e divizia care organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Biz Market View s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Storymakers transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

 

***

Despre Imperiul Leilor

În Imperiul Leilor, cinci dintre cei mai de success lideri de business din România caută afaceri puternice, care pot avea un impact important în societate, pentru a arăta încă o dată ce înseamnă spiritul antreprenorial. Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș sunt gata să lupte pentru a transforma destine și visuri în proiecte profitabile.