Studenții selectați în Pepiniera de Talente IAA au început cursurile la Modulul Fundamente și Modulul Media

După 2 ani de adaptare și învățare online, Școala IAA revine la clasă.

Și nu oricum, ci cu un modul-aniversar – Fundamentele Marketingului și Comunicării, primul modul al Școlii IAA a ajuns la cea de-a 20a ediție

Este de asemenea primul an în care oferim Bursele IAA, prin intermediul programului Pepiniera de Talente IAA . Alături de MentorIAA, prin Pepiniera de Talente ne propunem să susținem, cu ajutorul industriei, tinerii studenți să își completeze educația formală cu o experiență hands-on.

În cadrul ambelor module, 37 de studenți au primit Bursa IAA School și se dezvoltă alături de profesioniștii seniori de la catedră pe parcursul celor aproximativ 2 luni și jumătate cât durează cursurile Școlii. Alături de ei, mai stau în bancă și juniori din agenții digitale, de research sau din departamente de marketing ale unor mari branduri.

Pepiniera de Talente este susținută de Coca-Cola și Graffiti PR – în cazul Modulului Fundamente și de către Initiative Media – în cazul Modulului Media.

Modulul Fundamentele Marketingului și Comunicării – ediția #20

La Modulul Fundamente, cursanții s-au întâlnit deja cu Afrodita Blasius la cursul de introducere în marketing și cu Dan Petre la cel de cercetare calitativă, în primul weekend. În al doilea, au continuat cu Adina Nica – cercetare cantitativă și cu Eugen Mihai – introducere în strategie de business.

Modulul Strategie și Planificare Media – ediția #4

La ediția a patra a Modulului Media Lucia Antal, Victor Croitoru, Alexandra Dimitriu și Arina Ureche au întâmpinat cursanții și le-au povestit care vor fi etapele programului. Urmează cursul lui Ștefan Teodorescu, despre brand building & brand strategy, chiar în weekendul acesta, urmând ca apoi să ne revedem după Paști.

 

Apreciem să ne putem afla din nou față în față – pentru că experiența de lucru colaborativ offline are farmecul și importanța ei în procesul de învățare practică și colaborativă, care stă la baza arhitcturii cursurilor IAA School.

Mulțumim companiilor care au decis să susțină programul Pepiniera de Talente IAA, menit să faciliteze accesul pe piața muncii a noilor talente cât și profesorilor din MentorIAA care ne-au ajutat să dăm vestea către studenți cât și în procesul de selecție.

Un an bun cu mult chef de învățat și explorat la Școală!