Laureații galei Biz Sustainability Awards 2022

București, 14 Mai 2022 – Revista Biz a premiat, miercuri, 13 mai, în cadrul Galei Biz Sustainability Awards 2022, campionii sustenabilității, 11 dintre cele mai respectate și active personalități, companii și ONG-uri care înțeleg cu adevărat ce înseamnă să fii responsabil și să investești în comunitățile din care faci parte.

 

Brandurile și companiile sustenabile formează o comunitate de lideri inspirați care stimulează inovația în mediile de business din care fac parte, pentru a oferi noi valori și perspective. Astăzi, a face lucruri punctuale în domeniul sustenabilității nu mai este suficient. La nivel strategic, planul trebuie facut pe termen lung, iar asta înseamnă să asculți cu adevărat problemele societății și să folosești poziția de lider ca avantaj, pentru a aduce, în mod real, o schimbare.

 

Gala Biz Sustainability Awards 2022 a reunit top manageri din companii, oameni de cultură și reprezentanți ai ONG-urilor. Evenimentul a fost precedat de o conferință care a prezentat trendurile sustenabilității în 2022, atât în zona de business, cât și în viața fiecăruia dintre noi.

 

Biz Sustainability Awards a fost un eveniment necesar în 2022, anul care a marcat concomitent două situații globale care au avut nevoie de implicarea societății civile și suportul companiilor și ONG-urilor. Eforturile tuturor au produs schimbări reale în societate, devenind adevărate modele de best practice.”, spune Marta Ușurelu, Owner Biz.

 

Laureații Galei Biz Sustainability Awards 2022 au fost:

 

CATEGORIA MEDIU

 • PepsiCo ROMÂNIA – Pentru introducerea ambalajelor din plastic 100% reciclat la toată gama Pepsi și Mirinda

 

CATEGORIA SOCIAL

 • ASOCIAȚIA ALUZIVA – Pentru eforturile extraordinare de a ajuta refugiații din Ucraina

 

EXCELENȚĂ ÎN SUSTENABILITATE

 • PENNY – Pentru clădirea industrială cu cel mai mare punctaj BREEAM, centrul logistic PENNY de la Filiași

 

CATEGORIA EDUCAȚIE

 • UniCredit Bank – Pentru programul Social Impact Banking, care identifică, finanțează și promovează oameni și businessuri cu impact pozitiv în comunitate

 

CATEGORIA INOVAȚIE ÎN DIGITAL

 • CODE FOR ROMANIA – Pentru soluția CINE CE FACE

 

CATEGORIA ECOLOGIE

 • CARREFOUR ROMÂNIA – Pentru programul “Creștem Romania Bio”

 

EXCELENȚĂ ÎN SUSTENABILITATE

 • ENEL GREEN POWER – Pentru soluțiile circulare de reducere a emisiilor de carbon

 

CATEGORIA MEDIU

 • URSUS BREWERIES – Pentru achiziția a 100% energie electrică din surse regenerabile pentru toate fabricile companiei

 

CATEGORIA MEDIU

 • VEOLIA ROMÂNIA – Pentru Campania “Veolia – campion al transformării ecologice”

 

CATEGORIA MEDIU

 • Nespresso – Pentru implementarea la nivel local a programului de reciclare a capsulelor de cafea

 

CATEGORIA EDUCAȚIE

 • ESSILOR ROMÂNIA – Pentru proiectul “Privește în viitor”, dezvoltat împreună Vision for Life Paris și Salvați Copiii România

 

Lista laureaților ediției și înregistrarea evenimentului se regăsește pe site-ul: www.revistabiz.ro și www.SustainabilityAwards.ro.

 

Designul trofeului Biz Sustainability Awards a fost creat de artistul plastic Ovidiu Toader.

 

Partenerii evenimentului au fost:

Proud Partner: PENNY

Partner: British American Tobacco

Official Coffee Partner: Nespresso

 

 

****

 

Despre Biz Agency

 

Businessul Biz Agency înglobează revista Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Revista Biz: Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.