Cheil | Centrade si Samsung semnează #22EpicNights primul album dedicat nopților epice pentru seria Galaxy S22

Cheil | Centrade, hub-ul de comunicare integrată pentru Europa de sud-est al rețelei coreene Cheil Worldwide a gândit și implementat pentru Samsung Electronics România campania #22EpicNights, parte din programul de lansare a celei mai noi serii Samsung Galaxy S22.

 

Proiectul a inclus o serie de execuții speciale în retail si digital, organizarea evenimentului-emblemă #MakeNightsEpic, un spectacol în format hibrid produs în parteneriat cu Mindscape Studio, dar si o premieră pentru piața românească de comunicare – lansarea unui album original de 22 de piese dedicate manifestărilor creative ale Generației Z, produs alături de tineri artiști de la DeMoga Music.

 

„Noua generație de telefoane Samsung Galaxy ilustrează perfect filosofia #MakeNightsEpic prin inovațiile tehnologice cu care vin noile modele, în frunte cu soluțiile din gama Nightography. Așa că, ne-am propus să oferim o scenă tuturor celor care își dezlănțuie creativitatea începând cu ora magică de la care ziua întâlnește noaptea. 22 de verbe-cheie pentru Generația Z vor sta la baza unei platforme de conținut care va continua pe parcursul întregului an. Atât prin albumul S22 Epic Nights, primul album muzical de 22 de piese facilitat de un brand, dar și prin implicarea tinerilor în crearea videoclipurilor pentru toate aceste piese, cât și prin alte surprize ce vor urma”, explică Mihai Gongu, Executive Creative Director, Cheil | Centrade

 

„Samsung devine primul brand care lansează un album dedicat în întregime creatorilor de conținut pe timpul nopții, specific Generației Z. De la gameri, la skateri. De la designeri de modă, la graffiti artists. Prin albumul 22 Epic Nights produs alături de echipa DeMoga Music, Samsung România oferă în premieră o scenă epică unora dintre cei mai talentați tineri creatori de muzică, pentru a fi mai aproape de Generația AllOut”, adaugă Simona Panait, Head of Marketing Division, Samsung România & Bulgaria

 

„Suntem over-the-moon să putem dezvălui primul clip din #22EpicNights pentru primul hit din album – „Play la Idei” by Tedisaster x GoME. Videoclipul este semnat de regizorul Iulian Moga și filmat în întregime în inima nopții pe străzile Bucureștiului, folosind în exclusivitate camera unui Galaxy S22  pentru a demonstra abilitățile excepționale din modul Nightography. Tedi, GoME, Iulian, coregraful Chady Awad și echipa lui de dansatori au fost extraordinari și au reușit să scoată probabil unul dintre cele mai tari music videos ale momentului. Abia așteptăm următoarele piese și clipuri din album”, completează Raisa Soare, Group Creative Director, Cheil | Centrade

 

 

 

 

 

 „Suntem mândri că ideea albumului din pitch-ul de lansare s-a implementat într-o manieră atât de spectaculoasă. Îi felicit pe cei din Echipa Samsung Electronics România pentru dorința de a inova permanent și de oferi consumatorilor români experiențe epice, dezvoltate local, pentru o maximă relevanță, cu impact atât în loializarea fanilor Samsung, dar si în atragerea de audiențe noi la nivel de business”, precizează Simona Costea, Business Leader, Cheil | Centrade și coordonator al contului Samsung.

 

Piesa „Play la Idei” a fost lansată în premieră la evenimentul  #MakeNightsEpic ce a adus împreună unii dintre cei mai iubiți influenceri din Team Galaxy, pentru a împărtăși experiențele lor cu tehnologia de ultimă generație încorporată în noua serie Galaxy S22.

 

Pe pagina evenimentului, https://www.samsung.com/ro/makenightsepic, fanii Samsung au fost invitați să descopere 22 de moduri diferite de a explora noaptea, toate pline de inspirație, adrenalină și creativitate în stare pură. Toate aceste forme de manifestare a creativității au inspirat ingredientul esențial pentru o noapte memorabilă – muzica.

 

CREDITE

 

Credite Cheil | Centrade

 

Mihai Gongu – Executive Creative Director

Simona Costea – Business Leader

Raisa Soare Șendroiu – Group Creative Director

Dragoș Boțcău – Senior Art Director

Corneliu Radu – Senior Copywriter

Răzvan Mitoiu – Senior Art Director

Ana Constantin – Art Director

Camelia Cucu – Digital Account Manager

Petruța Ciuică – Social Media Manager

Monica Garbur – AV Producer

 

Credite Samsung:

 

Simona Panait – Head of Marketing Division, Samsung România & Bulgaria

Corina Sandu – Campaign & Categories Manager, Samsung Electronics România

Oana Mîță – IM Campaign & Category Supervisor, Samsung Electronics România

Ioana Mârzac – Sigarteu – Communications Manager, Samsung Electronics România

 

Credite Producție:

 

Piesa compusa si produsa in studiourile @DeMoga Music

Produced by GOME

 

Muzica: GOME, Tedisaster

Text: Tedisaster, GOME, Raisa Soare Șendroiu

 

DIRECTED BY & DOP: Iulian Moga

 

EDITED AND COLORIZED BY:

Marian Ene @ Rough Cut Studio

 

EXECUTIVE PRODUCERS:

Raluca Constantinescu

Andrei Enescu

 

COREGRAFIE:

Chady Awad

 

 

 

DESPRE SAMSUNG

 

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. 

 

DESPRE CHEIL | CENTRADE

 

Cheil | Centrade este una dintre cele mai mari companii de comunicare integrată din România și servește drept hub regional pentru rețeaua coreeană Cheil în sud-estul Europei, coordonând strategia de comunicare și creație pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte Carrefour România, Hochland România, First Bank, ENGIE Romania, NN România, Mondelez, Raiffeisen Bank, Point Pickup, Asociația ANAIS și United Way. Din 2018, Cheil | Centrade București a lansat și divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care deservește mai multe piețe din Europa.

Cheil | Centrade este cea mai premiată agenție la cea mai recentă ediție Webstock Awards și Cresta Awards, dar a obținut recent premii și la London International Awards, The Mixx Awards, Gaming Video Awards, Internetics, D&AD Awards și Effie Awards.