SUPER Antreprenorii își dau întâlnire la Alba Iulia pe 8 iunie

Cel mai puternic proiect antreprenorial al anului, seria de conferințe Super Antreprenori, debutează săptămâna viitoare la Alba Iulia. Șase evenimente Super Antreprenori, organizate de revista Biz și Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), își așteaptă participanții în acest an, în marile orașe ale țării.

Prima conferință SUPER Antreprenori debutează miercuri, 8 iunie, de la ora 10.00, la Alba Iulia, când urcă pe scenă antreprenorii care schimbă fața businessului românesc.

Dacă te gândești să pui pe picioare o afacere sau vrei să o dezvolți pe cea actuală, revista Biz și CONAF îți dau întâlnire la evenimentul care îi reunește pe cei care schimbă lumea cu ideile lor și fac business la cel mai înalt nivel.

Scoatem la iveală realitatea economică a României, statusul afacerilor mici și mari, evidențiem cifrele care indică trendurile de business și prezentăm campionii de business din mediul antreprenorial actual.

Aducem pe scenă nume cunoscute din business care au crescut afaceri profitabile, ascultăm povești care încurajează și ne reamintesc faptul că fiecare succes poate începe cu un eșec. Temele de discuție explorează creativitatea, curajul și competitivitatea, abilitățile și resursele necesare pentru o afacere de succes, tendințele emergente care vor avea cel mai mare impact în următorii ani și work from anywhere, conceptul care a fluidizat dezvoltarea mindsetului antreprenorial.

Printre speakerii zilei se numără Cristina Bâtlan, Co-Founder Musette; Ionuț Cristian Ciubotaru, Vicepreședinte Business Development, OMV Petrom; Florin Vișoiu, Sr. Manager Direct Sales, Divizia de Soluții pentru Antreprenori, Vodafone Romania; Radu Savopol, Co-Founder, 5 to go; Matei Psatta, Co-founder & Chief Marketing Officer, TPS Engage; Sebastian Dobrincu, Antreprenor & Investitor Imperiul Leilor; Nicoleta Munteanu, Vicepreședinte Asociația Națională a Antreprenorilor; Cristina Chiriac, Președinte CONAF & Founder, Flori de ie; Marta Ușurelu, Owner, Biz; Radu Hoza, General manager, SKIPTRANS; Corneliu Bodea, CEO, Adrem; Adriana Duna, Owner, De la Georgia și La Conac; Ion Dumitrel, Președinte, Consiliul Județean Alba; Cristian Covaciu, Director General SC IPEC SA; Ionuț Andrei, Fondator & CEO, v8; Ciprian Susanu, Owner & General Manager, Dare Digital sau Eli Lăslean, Fondator Casa de Moda Ellis.

Descoperă aici programul complet și SUPER Antreprenorii:
https://www.superantreprenori.ro/albaiulia/

Partenerii evenimentului SUPER Antreprenori sunt:

Leading Partner: OMV Petrom

Partners: Vodafone, Siviero Maria, Vodafone

 

***

Despre Biz

Businessul Biz Agency înglobează revista Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Story – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Revista Biz este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Jurnaliștii revistei au lansat campanii puternice de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți CEO sau directori de marketing din Romania își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia.

 

Biz Events este divizia care organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

De 23 ani, echipa Biz organizează puternice evenimente de afaceri în 9 orașe din țară și 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

 

Despre CONAF

CONFEDERAȚIA NAȚIONALĂ PENTRU ANTREPRENORIAT FEMININ – CONAF este organizația agilă, proactivă și întreprinzătoare puternic concentrată în identificarea, centralizarea și propunerea soluțiilor, pe termen mediu și lung, pentru problemele reale și de maximă urgență din mediului antreprenorial românesc.

CONAF promovează egalitatea de gen și de șanse pentru susținerea inițiativei private și dezvoltarea ecosistemului de afaceri, în acord cu noua normalitate.

CONAF este confederația patronală din România care reprezintă cea mai amplă mișcare din ultimii 100 de ani din istoria noastră, coagulând forțele antreprenoriale din România pentru sustinerea si promovarea antreprenoriatului feminin.

CONAF acționează ferm pentru apărarea drepturilor și intereselor sociale, economice, financiare, juridice ale antreprenorilor din România în relațiile cu autoritățile publice si pentru dezvoltarea unor rețele de afaceri eficiente.