Euro Effie face apel pentru înscrieri!

 

Euro Effie ediția 2022 a fost proaspăt lansată, gata să celebreze încă un an de excelență în marketingul european. Anul acesta, agențiile pot să participe în trei secțiuni diferite:

  • Multi-Market, dedicat campaniilor care au avut loc în două sau mai multe țări europene între 1 Ianuarie 2021 și până pe 31 Martie 2022.
  • Positive Change, dedicat campaniilor care au avut loc într-o singură țară europeană, între 1 Ianuarie 2021 și până pe 31 Martie 2022.
  • Best of Europe, pentru campanii care au câștigat un premiu Gold/Grand Effie într-un program național EFFIE 2021. În cazul în care nu există un program național EFFIE dedicat în țara de origine, lucrările pot fi înscrise în această secțiune dacă au avut loc într-o singură țară între 1 Ianuarie 2020 și până pe 31 Martie 2022, cu mențiunea că o rundă extra de jurizare va avea loc.

Lucrările pot fi înscrise doar în perioada 9 Mai – 12 Septembrie. Mai multe detalii despre termenele limită și alte date importante puteți găsi aici.

 

Ce este nou anul acesta la Euro Effie?

Anul acesta, Euro Effie vine cu noutăți în privința categoriilor: categoria Brand Revitalisation este acum denumită Renaissance, pentru campaniile dedicate reînnoirii și renașterii unui brand. Au fost adăugate și trei noi categorii în secțiunea Multi-Market:

  • Health & Wellness, pentru produse dedicate sănătății și stării de bine, care pot fi achiziționate direct de către consumator, fără consultarea unui medic;
  • Media Strategy & Idea, categorie care premiază lucrări unde gândirea strategică și ideile incluse sunt punctul de origine al campaniei;
  • Social Media, dedicată campaniilor care utilizează preponderent rețelele de socializare ca punct de contact primar.

Mai multe detalii despre definiții puteți găsi aici.

 

Înscrierea la Euro Effie

Anul acesta, informațiile despre înscrierile la Euro Effie sunt mai accesibile ca niciodată. De la criteriile de eligibilitate la termenii limită și materialele care trebuie pregătite, puteți găsi toate informațiile într-un singur loc, aici.

Iar ca surpriză, vă este pus la dispoziție un discount pentru noii participanți care nu au înscris nicio lucrare în ultimele 3 ediții.

Toate acestea fiind spuse, vă urăm succes la înscrierea de cazuri și câștigarea de premii Euro Effie!

 

Despre Euro EFFIE

Euro Effie premiază încă din 1996 excelența în marketingul european. Misiunea Euro Effie este să conducă și să inspire în Europa idei de marketing care funcționează eficient, încurajând în același timp un dialog atent gândit despre cum ajungem la aceste rezultate și de ce. Effie Awards sunt cunoscute pe plan mondial ca distincții eminente ale industriei, recunoscând fiecare formă de marketing care contribuie către succesul unui brand.