Au început înregistrările pentru IAA Global B2B Brand Summit!

Ce este mai de actualitate în publicitate decât B2B?

 

Alătură-te nouă pe 29 Septembrie în Londra sau cu prezență virtuală din toate colțurile lumii, pentru evenimentul de moment în sfera B2B, marca IAA.

Acum, mai mult ca niciodată, există o nevoie acută de a înțelege și asimila aspectele universului B2B, precum și cu toate condițiile unice care fac un brand să se ridice la nivel de lider. De aceea, IAA, asumându-și calitatea de busolă globală în marcom, vă invită să descoperiți și explorați calea corectă către succesul în B2B, bazată pe informații de ultimă oră

La prima conferință pe această temă actuală, „The Many Dimensions of B2B Brand Leaders”, ne vom ghida după experiența și priceperea unor experți și proprietari de brand-uri precum Salesforce, GE Healthcare, SAS, EY, Shell, The B2B Institute at LinkedIn, Dole, ZS, Moderna, Dell Technologies, Brand Finance și Stein IAS.

Explorează cu noi toate fațetele liderilor din sfera B2B cu prezență fizică, pe 29 Septembrie în istorica clădire Wall Street Journal – The News Building, 1 London Bridge Street, Londra, dar și cu bilet virtual. Înregistrează-te și află mai multe aici: https://b2bsummit.iaaglobal.org.

Surprizele nu se opresc aici! Doar pentru câteva zile, te poți bucura de o invitație gratuită, valabilă cu RSVP către Angela Mootz până pe 5 Septembrie, la angela.mootz@iaaglobal.org.

Sunteți gata de Summit?

Vă așteptăm luna viitoare!