Toamna se numără anii de Romanian PR Award

Romanian PR Award, cea mai curajoasă competiție din domeniul relațiilor publice ajunge în toamna aceasta la cea de-a 20-a ediție!

La fiecare ediție, Romanian PR Award adună sub aceeași umbrelă nume sonore ale industriei de comunicare, proiecte valoroase, parteneri de bază și sute de colegi de breaslă pentru a urmări competiția ce dă ora exactă în ceea ce privește evoluția industriei de relații publice.

„De Romanian PR Award mă leagă 20 ani din propria-mi viață. […] Un tărâm privilegiat de unde am urmărit îndeaproape zbaterile și dezbaterile unei industrii, am văzut cum apar talente dintre cele mai diverse și am putut urmări cum industria își menține relevanța, în pofida vremurilor. Dacă ar fi să rezum călătoria noastră de până acum într-o ‚mână’ de cuvinte și idei, acestea ar fi: concentrare asupra țintei, încredere, răbdare, tenacitate, cuplare la polul plus, din economia succesului face parte și eșecul, succesul are nevoie de corolarul bucuriei și …de zbor”, a declarat Dana Oancea, Președintele Forum for International Communications.

Înscrierile proiectelor se pot face până la data de 5 octombrie 2022, fiind eligibile proiectele care s-au desfășurat în ultimii doi ani. Gala și premierea vor avea loc în data de 24 noiembrie, la JW Marriott.

Premiul special, „PR Innovator of the Year”, este acordat de Telekom Romania Mobile. De nominalizările la acest premiu se vor bucura proiectele inovative și atent implementate, ce depășesc, prin creativitate, limitele comunicării de bază. Un alt partener al competiției Romanian PR Award, Raiffeisen Bank, continuă tradiția prin care acordă premiul „Best of PR Measurement & Evaluation” proiectelor care dovedesc excelența practicilor de evaluare în PR.

Competiția va fi jurizată de către directori de comunicare ai unor branduri și agenții locale și globale, din 15 țări. Dezvăluim doar câteva dintre acestea: Telekom Romania Mobile, Raiffeisen Bank, Coca Cola HBC, Banca Transilvania, L’Oréal, Ogilvy, GOLIN, GRF+, McCann PR, Dăescu Borțun Olteanu. De asemenea, printre jurați se vor afla și reprezentanți ai mediului academic sau reprezentanți ai organizațiilor profesionale, precum: Arthur W. Page Society, CIPR, PROI Worldwide, AMEC, ARRP și Legeion.

 

Despre Romanian PR Award

Aflată la cea de-a 20-a ediție, Romanian PR Award este cea mai importantă competiție națională de recunoaștere a excelenței în domeniul Relațiilor Publice. Un proiect ‚încăpățânat’ și de cursă lungă care a reușit să adune sub aceeași umbrelă parteneri prestigioși, nume marcante ale breslei, concurenți valoroși și zeci de tineri aspiranți la o carieră în PR.

 

Despre organizator

Forum for International Communications este o organizație non-guvernamentală care cultivă în mediul comunicatorilor profesioniști standarde etice și de performanță ale profesiei de relații publice. Fundația organizează din 2003 Romanian PR Award, impus drept cel mai important eveniment de recunoaștere a excelenței în domeniul comunicării de afaceri din România.