Trade Round Table revine cu o nouă ediție pe 20 octombrie

Trade Round Table, cel mai mare eveniment de business din București dedicat industriei de retail & FMCG, revine cu cea de-a 18-a ediție, “Business with purpose”, pe 20 octombrie, la Pentagon Events Bucharest.

În contextul actual, în care impredictibilitatea la nivel socio-economic rămâne o piatră de încercare, nevoia de a avea un scop și recunoașterea importanței acestuia devin esențiale pentru businessurile din piața de retail și FMCG. Există însă un avantaj: performanța și viitorul aparțin acelor companii care au un simț clar al scopului și care pun cumpărătorul și inovația în centrul strategiei de creștere. Ele sunt cele care reușesc să mențină businessul pe un trend ascendent, au angajați mai implicați și clienți mai loiali. Și, nu în ultimul rând, performează la capitolul inovație și transformare organizațională mult mai bine decât companiile care nu își folosesc busolele.

În cadrul celei de-a 18-a ediții a conferinței Trade Round Table vom aborda, sub tema-umbrelă “Business with purpose”, relația dintre scop, autenticitate și încredere, o ecuație deosebit de importantă pentru companiile care doresc să își îmbunătățească performanța și poziționarea. Vom afla, pe rând, de la speakeri de top din industriile de retail și FMCG care au fost pietrele de încercare ale anului acesta și cu ce perspective se apropie 2023 și vom descoperi în același timp, prin prezentări și paneluri de discuție dinamice, unele dintre cele mai importante proiecte care au contribuit la îmbunătățirea experienței de shopping.

Primii speakeri confirmați la Trade Round Table sunt:

  • Oana Lungu, Director Achiziții Kaufland România & Republica Moldova
  • Tiberiu Dănețiu, Director de Marketing Auchan Retail România
  • Florin Șchiopu, Director de Expansiune Profi
  • Ioana Boghenco, Director General Interbrands Orbico
  • Vasi Dragomir, Consumer & Insights Leader NielsenIQ România
  • Romina Ardelean, Business Growth Lead Consumer Panel GfK România

Profită de campania Early Bird până pe 23 septembrie și asigură-ți prezența la TRT – Business with purpose – pe 20 octombrie, la Pentagon Events, pentru doar 100 euro + TVA! Aici găsești mai multe detalii despre eveniment, precum și discounturile oferite pentru grupurile de participanți.

Trade Round Table este un eveniment realizat de Progresiv, liderul publicațiilor B2B dedicate industriei de retail & FMCG. TRT – Business with purpose este susținut de CTP, Julius Meinl, Chateau Valvis și Ad Production.

Lansată pe piață în 1999, Revista Progresiv a avut încă de la început ca obiectiv principal facilitarea comunicării și a parteneriatelor între retaileri și furnizorii de bunuri de larg consum. Ajuns la a 18-a ediție, Trade Round Table este cadrul perfect de socializare între retaileri, furnizori și distribuitori, dar și pentru a dezvolta relațiile de business și a avea acces la cele mai noi produse ale furnizorilor.