Mai sunt doar câteva zile în care te poți înscrie la Modulul Digital sau la Modulul Strategic, de la Școala IAA

Mai sunt câteva zile și doar câteva locuri în bancă la Școala IAA în această toamnă.

După aproape 2 ani de lucrat online, participat la evenimente online, învățat sau socializat online, nevoia de networking și de dezxvoltare socială, comunitară a motivat mai mulți profesioniști din marketing și advertising să ia un loc toamna aceasta la unul dintre mini-MBA-urile IAA School.

Ambele module încep pe 14 octombrie și vă mai puteți înscrie până vineri, 7 octombrie, ora 23.59.

Dacă lucrezi de cel puțin 4 ani în industrie, ai învățat on the job să implementezi campanii 360 / digitale / tradiționale dar simți nevoia să înțelegi mai bine cum construiești o strategie digitală, cum setezi o viziune digitală și o traduci apoi în obiective digitale SMART, atunci Modulul Digital ți se potrivește.

Andra Negru, Managing Director Mavericks The Agency, este printre absolvenții ediției #13 și a povestit:

Mi-a plăcut mult să particip la  Modulul Digital, asta pentru că finally, am văzut o structură pe care să o aplic pe mai departe, iar toate gândurile pe care le aveam în minte au căpătat poate o formă mai clară pe care am putut să lucrez pe mai departe. Cred că dacă vrei să te bucuri de toată experiența și de conținutul predat e nevoie să participi la curs și când zic participi mă refer la participare activă și mai ales să ai deschiderea necesară să asculți și accepți și alte puncte de vedere – Andra  Negru

Vei avea ocazia să dezbați și să pui ce întrebare îți trece prin minte, astfel încât la finalul celor 18 zile de curs să înțelegi unde se potrivește exact „bucățica ta” în tot ecosistemul de comunicare și cum poți crește, prin strategii digitale, brandul pentru care lucrezi.

VEZI MAI MULTE DESPRE CURS ȘI ÎNSCRIE-TE. 

Modulul Strategic este dedicat mid-seniorilor care își doresc un mai bun control asupra resurselor pe care le folosesc în brand building & management. De la resurse umane la parteneri externi, de la asseturi de brand la managementul relației cu agenția, de la un brand la un portofoliu de multiple branduri, de la oportunități în criză la leadership fitness, acest mini-MBA se adresează celor cu minim 5 ani de experiență care își doresc să crească într-o direcție managerială.

Cristina Schițco, Head of Brand Communications FLIP.ro, s-a numărat printre absolvenții din această primăvară, ne-a împărtășit cum a fost experiența pentru ea:

Sunt mai multe idei care vor rămâne cu mine și pe care cu siguranță le voi aplica la momentul potrivit. Mi s-au părut insightful și foarte aplicate case-study-urile și exercițiile lucrate cu Mihai Ghyka. Foarte structurate și clare informațiile oferite de Afrodita Blasius. Frumos povestit și inspirațional cursul Alexandrei Olaru sau al Mariei Predoiu. În concluzie, cred că oricine din marketing și comunicare care alege acest modul poate să își găsească un aha moment care sa conteze ulterior.

VEZI MAI MULTE DESPRE MODULUL STRATEGIC ȘI ÎNSCRIE-TE.

Never Stop Learning.