#OSăFiePepene cu Ciuc Radler®și Minio Studio 

București, 29 mai 

Ciuc Radler® face echipă cu Minio Studio pentru că se anunță o vară intensă și fun, odată cu lansarea noului sortiment: Pepene și Coacăze Negre.  

Ciuc Radler® își propune să fie una dintre băuturile preferate ale noii generații și să pornească distracția, oricând, oriunde și cu oricine. Pentru Gen-Z, distracția este, de multe ori, un subiect planificat – care vine sub eternul „atunci când…”. Auzim des „atunci când vom merge la festival, atunci când vom da un party, atunci când vom merge în vacanță”. De multe ori, planificarea distracției este încă o anxietate pe care tinerii o resimt în contextul unei vieți aglomerate și alerte.  

Ca și catalizator al distracției de zi cu zi, Ciuc Radler® începe comunicarea pe o nouă platformă „Ia-ți Doza de FUN”, primul flight de comunicare având startul în luna aprilie. Însă întreaga vară se anunță fun, odată cu lansarea noului Radler cu Pepene și Coacăze Negre. Aceasta este o inovație locală și completează portofoliul de brand, care include acum 4 variante, toate cu 0.00% alcool.  

„Noua platformă e inedită și de o bucurie contagioasă. Incercăm să nu ne luăm atât de tare în serios, să creăm și să propagăm distracția în tot ceea ce facem. De aceea, Ciuc Radler® vrea să aducă o doză de fun – atât prin produs, cât și prin comunicare”, a declarat Sharon Annette, Marketing Director HEINEKEN România. 

Astfel, vara Radler® va fi trăită sub #OSăFiePepene – pentru că urmează o comunicare 360 intensă, la finalul căreia toate echipele implicate se vor răcori cu un Radler®. Campania include un nou spot TV, unde consumatorii vor descoperi două personaje surprinzătoare.  

Alături de noul spot TV, Ciuc Radler® și-a schimbat comunicarea în social media și va lansa un proiect realizat alături de creatori de conținut GenZ. DZF va fi o serie de conținut plin de umor, o adevărată doză de distracție. Mai mult, Ciuc Radler® a planificat proiecte speciale outdoor, activări și promoții în trade, dar și prezența la Electric Castle, unul dintre cele mai hot festivaluri locale. 

Așadar, vara cu  Radler® nu va fi una nebună sau cool, însă #osăfiepepene.  

Noua platformă de comunicare este dezvoltată și implementată de către agenția de comunicare strategică Minio Studio, noul partener pe care Ciuc Radler® l-a ales în urma unui pitch derulat la jumătatea anului trecut. Și anul acesta, partenerul media este Dentsu, care va gestiona comunicarea media pe toate canalele brandului, online și offline. 

Echipele implicate: 

Ciuc Radler® 

Sharon Annette – Marketing Director 

Simona Corabu – Group Brand Manager  

Ioana Moisă – Brand Manager 

Ramona Voicu – Integrated Communication Manager  

Alexandra Ion – Communication Manager  

Minio Studio 

Ana Bărbulescu – Head of Accounts 

Patricia Bălan – Social Media Executive 

Alexandra Mîrzea – Account Manager 

Roberta Mihai – Graphic Designer  

Mihai Bălan – Senior Art Director 

Andrei Sandu – Graphic Designer 

Marius Marin – Head of Reputation 

Mădălina Badea – PR & Influencer Executive  

Simona Sava – Copywriter 

Vlad Boerașu – Creative Strategist 

Cristiana Pană – Head of Strategy 

Ioana Mucenic – CEO 

Echipa Dentsu 

Marian Petcu – Group Client Partner & Strategy Director, dentsu SEE 

Andreea Negret – Digital Planner 

Andreea Brezan – OOH Buyer 

George Zane – Senior Media Planner 

Gabriela Gheorgheasa – Senior Media Planner 

DESPRE   CIUC   RADLER® 

Ciuc Radler®, prezent de mai bine de 10 ani pe piața locală, face parte din portofoliul HEINEKEN România. 

Fiind unul dintre jucătorii reprezentativi în categoria Flavored beer, brandul surprinde în permanență consumatorii cu inovații de produs și de ambalaj, fiind caracterizat prin varietate la nivel de portofoliu, respectiv: Pepene & Coacăze negre, Lămâie și Lime, Zmeură și Lămâie & Vișină și Lămâie – toate prezente în segmentul de 0.00% alcool, alături de varianta Lămâie și Lime 1.9% alcool. Ciuc Radler® susține consumul moderat de alcool și a creat o sortimentație potrivită pentru toate momentele din zi, având un aport caloric redus, fără coloranți și fără conservanți artificiali.  

DESPRE HEINEKEN 

HEINEKEN este compania producătoare de bere cu cea mai extinsă prezență din lume. Recunoscut pentru brandul Heineken®, grupul are un portofoliu de peste 300 de mărci de bere și cidru internaționale, regionale și locale. La nivel mondial, suntem prezenți în peste 70 de țări, iar cei peste 80.000 de colegi aduc la viață valorile companiei noastre: Pasiunea pentru consumatori și clienți, Curajul de a visa și fi pionieri, Grija pentru oameni și planetă, Bucuria de a trăi. În România, oferim un portofoliu divers de mărci de bere și cidru, majoritatea fiind produse în cele trei fabrici locale din Craiova, Ungheni și Miercurea Ciuc. Angajamentul nostru față de piața locală se reflectă nu doar prin diversitatea de branduri, ci și prin acțiunile noastre: avem 1.100 de angajați în România, ne aprovizionăm de la furnizori locali cu peste 70% din ingrediente și suntem dedicați agendei noastre de sustenabilitate, ’Brew a Better World 2030’. 

Cele mai recente informații despre activitatea HEINEKEN România sunt disponibile pe 

www.heinekenromania.ro și pe LinkedIn. 

DESPRE   MINIO   STUDIO 

Minio Studio este o agenție de creație strategică. Lansată în 2016 de Ioana Mucenic și Paul Cotor, agenția are acum o echipă de 25 de profesioniști, completată de un amplu ecosistem de colaboratori cu expertiză specifică.