IAA China deschide înscrierile pentru Competiția de Creativitate

Arta, în toate formele și modurile în care se manifestă, este ceea ce ne unește. Evenimentele dezvoltate sub umbrela IAA, indiferent de țara de proveniență au ca unic scop de a crea poduri între industrii diferite, conectate de creativitatea membrilor lor. Este o onoare să fim alături și să ne susținem colegii de la IAA China (CAA) cu cel mai recent proiect al lor.

În luna august a acestui an, ediția 2023 a Competiției de Creativitate, parte a China International Public Service Advertising Conference, va avea loc în Beijing, China. Conferința este organizată în colaborare cu Departamentul de Publicitate a Comitetului Municipal din Beijing și Biroul Municipal de Radio și TV Beijing. Conferința se concentrează pe publicitatea în serviciul publicul și pe marketingul responsabil, cu scopul de a crea o platformă internațională de schimb de informații și de învățare pentru a juca un rol mai activ și a servi mai bine dezvoltării economice și sociale a Chinei.

Până pe 31 august 2023, CAA acceptă înscrieri pentru Competiția de Creativitate. Proiectele înscrise pot fi publicate sau nepublicate, dar trebuie să facă parte din patru categorii importante: Presă, Video, Audio, Interactiv (New Media). Proiectele concurenților vor fi apoi judecate de către specialiști în domeniu pe parcursul lunii septembrie, iar câștigătorii unuia dintre cele 5 premii din cele două tipuri de proiecte (publicate sau nepublicate) vor fi anunțați către finalul lunii septembrie.

Premiile sunt următoarele:

  • Grand Prize; 
  • Gold Award; 
  • Silver Award; 
  • Bronze Award; 
  • Recognition Award.

Înscrierile sunt gratuite! Află mai multe aici