Kaufland Summer TV aduce festivalul UNTOLD mai aproape

București, 03 august 2023 – Kaufland România, partenerul oficial UNTOLD, aduce atmosfera de festival pe micile ecrane ale telefoanelor mobile, prin intermediul Kaufland Summer TV, pentru al doilea an consecutiv.

Indiferent unde s-ar afla între 3 și 6 august, iubitorii de muzică și distracție se pot bucura de emoția și energia UNTOLD, având acces la imagini din backstage, prezentări ale zonelor din festival, interviuri, rețete și challenge-uri inedite, direct de pe telefon.

Anul acesta, gazdele Kaufland Summer TV vor fi nume cunoscute în media și online, precum: Cătălin Botezatu, Codin Maticiuc, Eli Neicuț, Diana Stejereanu, Chef Samuel Le Torriellec, Roxana Blenche și Miruna Simina.

Cătălin Botezatu și Codin Maticiuc vor aduce publicului o privire în culisele evenimentului, iar Codin va prezenta și zona Kaufland Cariere. Cei prezenți la UNTOLD sunt invitați aici să se relaxeze, să se fotografieze într-un cadru atractiv și să câștige premii pe loc pentru pozele postate pe rețelele sociale, cu hashtag-ul #KauflandCariere. De asemenea, cei care acceptă provocarea #KauflandDanceTalk și recreează un dans pe TikTok pot câștiga pantofi sport personalizați sau kit-uri de filmare TikTok, prin tragere la sorți. După Untold, cei care doresc să se alăture echipei, o pot face pe cariere.kaufland.ro.

Miruna Simina și Diana Stejereanu au pregătite provocări distractive pentru festivalieri. Participanții vor putea câștiga premii speciale oferite de Kaufland, de la tatuaje, șepci, tricouri personalizate și băuturi gratuite la barul Daydreaming, până la experiențe magice de festival, precum meet and greet cu artiștii preferați, acces în culise și mese gratuite la Kaufland Pop-Up Restaurant.

Eli Neicuț va face un tur al activărilor de CSR pregătite de Kaufland la festival. La scena Just Dance, festivalierii sunt provocați să pedaleze și să se distreze pe bicicletele staționare, care generează energie electrică pentru alimentarea scenei, a jocurilor de competiție și a imprimantei 3D, care produce în timp real premii eco-friendly pentru câștigători. Și pentru că distracția poate merge mână în mână cu responsabilitatea față de mediu, pentru fiecare cinci ambalaje depuse la aparatele de colectare separată, festivalierii au șansa de a câștiga premii speciale.

Totodată, pasionații de gătit vor putea învăța cum să prepare rețete savuroase, urmărindu-i pe Chef Samuel Le Torriellec și Roxana Blenche.

Toate episoadele Kaufland Summer TV vor fi disponibile exclusiv pe paginile de Facebook, TikTok și Instagram Kaufland România, precum și pe canalul de Youtube.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.500 de magazine în 8 țări, 155.000 de angajați și o rețea de 168 de magazine în România. În 2023, Kaufland România a primit pentru a cincea oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.ro