Noi speakeri la Progressive Women 2023. De ce să participi la evenimentul dedicat comunității feminine de business din retail & FMCG

Progressive Women, primul eveniment dedicat comunității de business feminine ce pune în lumina reflectoarelor cele mai puternice femei din industria de retail & FMCG și companiile care susțin paritatea de gen, anunță noi speakeri în lineup-ul ediției Breaking Barriers, ce are loc pe 16 noiembrie, la Le Château Ballroom din București.

Ultimii ani și-au pus amprenta asupra felului în care muncim, dar și a felului în care ne raportăm la echilibrul viață personală versus profesională. Tot mai multe voci susțin importanța unei culturi organizaționale sustenabile, a unui mindset sănătos și a unei delimitări clare între task-urile profesionale și viața personală. Sub deviza „Breaking Barriers”, Progressive Women aduce împreună voci feminine puternice din companiile de retail, FMCG și industriile adiacente care au reușit să se concentreze pe depășirea obstacolelor și au contribuit sau au creat medii de lucru, grupuri sau comunități sănătoase, ce au ca scop evoluția continuă a femeilor, atât profesional, cât și personal.

Astfel, printre profesioniștii  din domeniile retail, FMCG, dar și din industriile de banking, food delivery sau antreprenoriat care ne vor împărtăși din propriile experiențe de business și de viață și care ne vor oferi sfaturi și recomandări pentru a deveni cele mai bune versiuni ale noastre atât pe plan profesional, cât și personal se numără:

 • Dona Răpciugă, Director Executiv Kaufland Moldova
 • Mihaela Hoffman, Coffee & Premium Spirits Business Director Coca-Cola HBC România
 • Misha Ioniță, Head of Human Resources ING Bank România,
 • Adelina Păsat, Cofondator și Manager Nutrivita Marketing & Distribuție
 • Ana Voicu, Fondator Zuluff
 • Franceska Toader, Head of Courier Operations Glovo Southeast Europe

Ei se alătură speakerilor deja confirmați la Progressive Women  care ne vor împărtăși insighturi despre leadershipul feminin, autenticitate, inovație, paritatea de gen, rolul femeilor în societate și în business:

 • Cristina Crăciun, Global Director Ipsos Censydiam Institute for Motivational Research
 • Ramona Jurubiță, Country Managing Partner KPMG România
 • Rucsandra Hurezeanu, Fondator & CEO Ivatherm
 • Roxana Drăghici, Head of Sales eJobs România
 • Ilie Găgeatu, General Manager Mars România
 • Magor Csibi, Head of Leadership and Organizational Culture Practice Trend Consult

De ce să participi la Progressive Women 2023

Progressive Women – Breaking Barriers oferă șansa de a afla informații utile de la voci puternice din mediul de business care au reușit să se concentreze pe depășirea obstacolelor și au contribuit sau au creat medii de lucru, grupuri sau comunități sănătoase, ce au ca scop evoluția continuă a angajaților, în special din segmentul feminin, atât profesional, cât și personal.

Vei avea astfel șansa să îți dezvolți abilitățile de leadership și management necesare în prezent în mediul de business, dar și cum să construiești echipe și medii de lucru sănătoase și relații autentice. Nu în ultimul rând, vei avea ocazia de a interacționa cu alți profesioniști din industrie, de a împărtăși experiențe și de a crea conexiuni valoroase în mediul de business.

Anul trecut, Progressive Women a strâns circa 150 de participanți care au putut afla, de la speakerii evenimentului, insighturi valoroase despre discrepanțele din mediul de business privind paritatea de gen. Alte teme abordate: leadership în criză, optimism în business, managementul transformărilor și rolul empatiei în business.

Mai multe detalii despre eveniment și participare găsiți pe www.progressivewomen.ro.

Contact: simona.ardeleanu@trade.media, telefon: 0722 558 932.