Valer Hancaș a fost desemnat Liderul Anului în Comunicare la Gala Premiilor COMMA

Președintele IAA a obținut prestigiosul titlu de Liderul de comunicare al anului la Gala Premiilor COMMA. COMMA – Communication Awards este o competiție ce evidențiază excelența în comunicare și promovează un standard înalt de profesionalism în rândul practicienilor din domeniu.

Recunoscut pentru angajamentul său față de principiile de bază ale libertății, curajului, transparenței și cinstei, Valer a condus cu succes IAA România în ultimii ani. Inițiativele sale transformative nu numai că au remodelat modul în care lucrăm, dar au influențat și peisajul mai larg al domeniului comunicării din țară.

În discursul său de mulțumire, Valer a subliniat impactul profund al unei comunicări eficiente în promovarea unor conexiuni semnificative și în stimularea schimbărilor pozitive. “Libertatea, curajul, transparența și verticalitatea sunt elementele esențiale pentreu a veni în întâmpinarea societății, a clienților și a tuturor stakeholderilor”, a remarcat el. “Comunicarea a facut, face și va face parte din nevoia umană de a socializa!”

Această apreciată distincție reprezintă o mărturie a dedicării de durată, a viziunii și a stilului său de leadership. Îl felicităm din toată inima pentru această recunoaștere binemeritată.