SWEAT, rețeaua de fitness din cadrul Grupului MedLife, se extinde cu o nouă locație în București, cartierul Aviatorilor

Noua sală SWEAT by MedLife se desfășoară pe o suprafață de aprox. 1000 mp. și susține angajamentul față de medicina holistică, prin spectrul complet de servicii fitness & wellness, de la antrenamente funcționale la fizio-kinetoterapie, masaj și spa

București, 20 iunie 2024: MedLife, cea mai mare rețea de servicii medicale private din România, anunță deschiderea unei noi locații exclusiviste de fitness & wellness SWEAT, în cartierul Aviatorilor, București (Str. Clucerului nr. 78-80). Aceasta reprezintă a șasea locație SWEAT și se remarcă printr-o investiție importantă de cca. 1 milion de euro, dar și printr-un design futurist, specific categoriei SWEAT PRO. Poziționată în una dintre cele mai prestigioase zone rezidențiale din Capitală, în imediata vecinătate a Parcului Herăstrău, respectiv Arcului de Triumf, această locație oferă servicii premium persoanelor care doresc excelență în fitness & wellness.

Facilități complete, inclusiv saună finlandeză

Noua locație este echipată pentru a satisface o varietate de obiective de fitness, precum scăderea în greutate, relaxare, tonifierea musculară sau chiar pregătirea pentru competiții sportive. Sub atenția și îndrumarea antrenorilor profesioniști și a specialiștilor de top din sfera medicală, clienții pot beneficia de o gamă extinsă de facilități – de la clase de aerobic, la zone de antrenament funcțional, cardio și work-out, precum și servicii de fizio-kinetoterapie & masaj, respectiv servicii spa, care includ sauna finlandeză.

„Suntem încântați să deschidem această nouă locație SWEAT by MedLife în cartierul Aviatorilor, un spațiu dedicat excelenței în fitness și wellness. Investițiile noastre concretizate în ultimele două luni – sala din cartierul Aviatorilor, respectiv Drumul Taberei – însumează cca. 2 milioane de euro și reflectă angajamentul de a oferi clienților facilități de ultimă generație și servicii premium, integrate într-un concept holistic de sănătate și bunăstare. Ne propunem să devenim destinația preferată pentru toți cei care doresc să își îmbunătățească starea de sănătate și calitatea vieții prin intermediul unei experiențe transformatoare de top, care va fi disponibilă în curând și în marile orașe ale țării”, a declarat Liliana Budulan, managerul rețelei SWEAT by MedLife.

Fiind una dintre cele mai mari locații din categoria PRO, sala SWEAT by MedLife din cartierul Aviatorilor este echipată cu aparate de fitness Matrix, furnizor global de top, și echipamente de aerobic Les Mills. În plus, benzile de alergare sunt dotate cu console inteligente pentru monitorizarea activității, iar aparatele digitalizate din cadrul locației sunt configurate astfel încât să acopere toate grupele musculare. Totodată, cu ajutorul aplicațiilor și tehnologiei avansate, experiența de transformare SWEAT este optimizată pentru a amplifica fiecare mișcare. Sportivii au la dispoziție aplicația SWEAT One, pentru check-in și check-out facil, rezervarea claselor de fitness, respectiv programarea ședințelor cu antrenor personal (Google Play și App Store) și aplicația SWEAT Workout Tracking, pentru încercarea sugestiilor gratuite de antrenamente, monitorizarea obiectivelor și a progresului, verificarea vârstei biologice, respectiv sprijin de la antrenorul personal (Google Play și App Store).

Echipamentele din zona de work-out acoperă toate grupele musculare, iar zona funcțională facilitează o varietate de antrenamente, inclusiv HIIT, Calisthenics, CrossFit, Powerlifting și Stretching. Noua locație se remarcă și prin spațiile generoase, terasele destinate relaxării și parcarea extinsă.

Antrenori personali și specialiști de top

Locația din cartierul Aviatorilor beneficiază de prezența unei echipe de antrenori personali, pregătiți să ofere sprijin și îndrumare personalizată. Clinica de fizio-kinetoterapie dispune de specialiști certificați, oferind o gamă variată de tratamente, precum kinetoterapie, dry needling, terapie manuală și masaj, cold compression, tecar, drenaj limfatic și terapie cu ventuze. Sauna finlandeză completează experiența de transformare SWEAT prin stimularea detoxifierii organismului și refacerea mușchilor.

SWEAT by MedLife planifică extinderea rețelei la nivel național și consolidarea prezenței în București, prin deschiderea a cel puțin două locații în fiecare sector al Capitalei. Sala din Strada Clucerului răspunde cerințelor numeroșilor practicanți de fitness din cartierul Aviatorilor și contribuie la uniformizarea prezenței în București.

Despre Grupul MedLife

MedLife a pornit acum aproape trei decenii, s-a dezvoltat sănătos și a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România. Antreprenorii români, care au pus bazele acestei companii, au investit și s-au implicat pentru a aduce schimbare în sistemul de sănătate românesc, au crezut în inovație și au îndrăznit să țintească cât mai sus, pentru a oferi pacienților români calitate, profesionalism, grijă și respect pentru nevoile lor.

Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare bază de clienţi corporate pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din țară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, unul dintre cei mai mari jucători de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est.

Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce privește atât creșterea organică, cât și creșterea prin achiziții. Echipa sa puternică și experimentată de management a fost capabilă să creeze și să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobândind cunoștințe și experiență valoroase, care să îi permită găsirea celei mai bune căi pentru continuarea cu succes a extinderii.

Fiind o companie românească cu tradiție, MedLife a ales să se listeze la Bursa din România, fiind un model al listărilor pe piața locală de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanța corporativă pe care o are implementată, a inspirat și alte companii locale spre a porni pe acest drum și a ajuta la dezvoltarea capitalului românesc și a economiei. Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.

În perioada de pandemie, MedLife a reușit să joace un rol esențial în societate și să capete un statut de lider în monitorizarea pandemiei prin implicarea activă în zona de cercetare.

Compania continuă să investească în proiecte cu impact asupra comunității locale, în tehnologie și infrastructură. Creează locuri de muncă și dezvoltă un ecosistem care contribuie la dezvoltarea și menținerea unei Românii sănătoase.